2018. november 26., hétfő

Habnagyhatalom lettünk, avagy a vihar előtti csend #momlife


Egy sima habfürdő tesztnek indult, de aztán rájöttem, nálunk inkább mentőöv a funkciója, hetente kb egyszer kerül elő, de akkor "életeket ment" vagyis idegszálakat #realmomlife Valami olyasmi ez, mint mikor bemész a boltba gyerekkel és persze előre letisztázzátok hogy nincs csoki-cukor, de Te azért mégiscsak megveszed a kasszánál, nehogy kitörjön az ősbalhé. Ezért persze legalább két anyukatársad jól lesajnál megbámul, hogy nem elég hogy nem nevelted meg a gyereked, még a hisztijét se tudod kezelni és ráadásul édességgel tömöd. Hát valami ilyesmiről szól ez a habfürdős dolog nálunk!


Igen, én is tudom - igen, az édességről meg a cukorról is - hogy nem épp nekik való dolog. Mert hát  ennyire habzik, meg ennyire illatos és még színes is, de a gyerekeim megvesznek érte, így néha (kb egy héten egyszer) be szoktam vetni a nagyágyút. Imádják! Ez a heti egy nap pedig általában akkor van, mikor valahogy nehezebben érkezik el az este, és ha meg is jön, baromi nehezen telik el. Van úgy hogy nekem is rossz napom volt, ehhez hozzá jön hogy Fanni sem épp a türelem mintapéldánya mostanság a korai sötétedés miatt (vagyis inkább amiatt, hogy nem jöhet motorral az oviba délután) és persze Szofi is ilyenkor tesz még rá egy lapáttal. Ha meg még apa is később ér haza a szokásosnál, na az az igazi kemény pálya! Ilyenkor általában nem akarnak este nyugovóra térni, már a fürdés ellen is fellázadnak, én meg előkapom a kis színes, illatos habfürdőkapszulát, és a gyerekeim mint a szelíd oroszlánok már meg is iramodnak a fürdő felé. Aztán persze még vagy ezerszer összevesznek mire a kis csomag a vízbe kerül, de már így is közelebb jutottunk a közös célhoz, ami nem más mint az alvásidő.


Ez a csodafegyver pedig a Foam Makers névre hallgató, nagyon egyedi kivitelezésű habfürdő alkalmatosság. A kis kapszulák úgy néznek ki és úgy is működnek  mint a mosószeres verziók. Vagyis a vízbe dobva nagyon kis idő után elkezd feloldódni a csomagolása és már jönnek is a dús habok. Teljesen feloldódik a vízben egyébként, tehát nem maradnak ilyen nyúlós "darabkák" a külső részből. Viszont a kiszerelése miatt nagyon fontos hogy felügyeljük a teljes feloldódást, nehogy a gyerekek megkóstolják menet közben. Egyébként eszükbe se jutott! 


Amúgy praktikus szerintem, mert így tényleg annyi habfürdő kerül a vízbe amennyi kell, sőt, szerintem fele mennyiséggel is működne a dolog, ugyanis giga mennyiségű habot tud képezni egyetlen ilyen kapszula. 3 illat van a csomagban, a zöld limeos, a narancs értelem szerűen narancsos, a piros pedig epres illatú, minden illatból 3 darab került a zacskóba. A leírás szerint vitaminokkal dúsított és avokádó olajat is tartalmaz, így nem szárítja a bőrt. És tényleg nem! ;) Ami még fontos szempont lehet, hogy nem csúszik tőle a kád alja, ami nálunk azért fontos, mert a csajok még a kádban is futkároznak....




Ti használtok habfürdőt?
Anett

2 megjegyzés:

Barbi Beauty and Lifestyle írta...

Hogyha ezt másfél héttel hamarabb mutatod akkor tuti az idei Kalendáriumba bekerül . Kb mennyi vízben használjátok?

Anett írta...

Barbi: ó sajnálom! Jó nagy kád vízben, elég nagy a kádunk és ilyenkor meg is engedjük rendesen :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger