2018. november 23., péntek

Mit hozzon a Mikulás? - hazait, kézművest (+VIDEÓ)


Sziasztok! Ezúttal egy ajánló bejegyzést hoztam nektek - videóval kiegészítve - amiben arra adok néhány ötletet, hogy mivel lehet megtölteni a Mikulás zsákját december hatodikára, ami eltér az üzletekben kapható, kissé unalmas felhozataltól.


Nincs nekem bajom egyébként ezekkel a boltban előre összecsomagolt zsákokkal, csak hát nem túl változatosak - mondhatni nagyon unalmas hogy évről évre maximum egy kesztyűbáb van hozzácsomagolva - ráadásul már idejekorán az ember arcába tolják pofátlanul, főleg a nagyobb élelmiszerláncok. A gyerek meg persze hogy egyből ráfókuszál, a kis fejében összekombinálja a dolgokat és már oda is van a varázslat, minek várjuk a Télapót, ha úgyis tudjuk mit tesz a csizmába! 

De nem idén! 


Annyi szuper hazai alkotó van, annyi kreatív, mutatós, és hasznos termékkel, hogy kár lenne kihagyni azt az opciót, hogy valami egyedivel dobjuk fel a gyerkőcök meglepetését. Nem feltétlen kell az egész csomagnak ilyennek lennie, de például egy nagyobb gyerkőc esetében, aki talán még emlékszik a tavalyi lila csomagra az ablakban, nagy meglepetést tudna okozni a Mikulás, ha idén egy egyedi, névre szóló zsákocskában kapná meg az ajándékait. 

Ezeket a cuki, névre szóló Mikulás zsákokat a Harmony Stúdiótól kaptuk, én választhattam ki milyen mintát szeretnék és természetesen ez után kerültek rá a nevek. Nem szerettem volna egyformát, mivel olvasni még nem tudnak, így a minta fogja megkülönböztetni számukra melyik kié. Mivel ez egy pamutvászon zsák, így igazán könnyű dolga lesz a Mikulásnak szépen csendben odatenni az ablakokba, ugyanis nem zörög, mint a műanyag társai. (mérete 20x30 cm)


Tartalmát tekintve szintén úgy szerettem volna kialakítani, hogy nagyjából egyforma legyen a két zsákocska. Az én gyermekeim mindenen össze tudnak veszni, nem szeretném hogy a bontogatásnál egymás kezéből vennék ki az ajándékokat, így a tartalom közel azonos lett, de legalább sikerült olyan dolgokat válogatni amik mindkét korosztálynak megfelelnek.



Ez itt Szofi zsákocskája! Neki már sokat jelent a Mikulás, felismeri, ismeri a történetét, így az ő zsákjára Mikulás bácsi került. Mivel sokat meséltünk már neki róla, így azt is tudja hogy csak a jó gyerekeknek hoz ajándékot, ezért nagyon örültem, hogy a Kövecskére egyedi feliratot is lehet kérni,  így került rá a 'Jó kislány voltál Szofi' felirat, amit egyelőre mi fogunk felolvasni neki, de például egy olvasni már tudó gyerkőc biztosan nagyra értékelné a személyes kis üzenetet a Mikulástól. Fanni kövecskéjére pedig az 'Itt jártam nálad Fanni' felirat került a Kövecskéjére, mindkettő szuper dekorációs elem is lesz a gyerekszobában.

Szintén mindkettő zsákocskába került egy karkötő, az én lányaim imádják az ékszereket egyébként, így ennek is biztosan nagyon fognak örülni. Ráadásul egy nagyon hasznos darabról van szó, hiszen rajtuk van a telefonszámom, innen a neve, Callkötő - vagyis telefonszámos karkötő! Arra az esetre, ha a gyerekek "elkeverednének" mondjuk egy nagybevásárlás során a szupermarketben (vagy ugyebár mint nyáron Szofi a strandon...) egy kis megnyugtatást adhat a szülőknek hogy rajtuk van egy ilyen karkötő, így aki megtalálja őket, tudja kit kell hívni. Ebből én is kaptam egy bájos kis darabot a lányok neveivel, így össze is tudunk öltözni!


Amiből teljesen egyforma került mindkét zsákba az a Herbarting pezsgő fürdősója, de ezt úgyis együtt fogják elhasználni a csajok, szóval abszolút közös ajándéknak is tekinthető. Ez egy olyan fürdőkészítmény, ami egészen picik is használhatnak, hiszen csak természetes összetevőket tartalmaz. Viszont élménnyé varázsolja a fürdést, mert pezseg és még meg is színezi a fürdővizet. Alig várom hogy kipróbálják a lányok, mert imádnak együtt pancsizni!

Szintén minkét csomagba került egy cuki masnis hajcsatból a Lulu's design-tól, én két pasztell szépséget választottam, Szofinak egy nagyobb lila masnis csatot, míg Fanni pici hajacskájába egy cuki, babarózsaszín kisebb méretűt. Szerencsére Szofi már megkedvelte a fodrászkodást, és ezzel együtt a csajos kiegészítőket a hajába, Fanni meg hát mint egy jó kistestvér, ezt is elleste az ő ügyes nővérétől, így a csatok nálunk mindig forgalomban vannak. Ez a két szépség tökéletes lesz a karácsonyi csinos kis szettjükhöz, de akár ruhára tűzve is el tudom rajtuk képzelni! 

Ami pedig Szofi zsákjába ezeken felül bekerült, az az ő nagy vágya már jó rég, ez pedig a pöttyös falmatrica, amit szintén Lulu's design-nak köszönhetünk. Azóta szeretne ilyen, mióta Fanni szobájába még anno együtt ragasztgattuk fel a fehér szivecskéket, azóta kérlel, neki is legyen ilyen a falon. Mivel régóta tervben van már egy kis olvasósarok kialakítása az ő szobájában, így azt a falfelületet ő díszítheti majd fel ezekkel a vidám színekben pompázó matricákkal.

Szerintem nagyon aranyos és igazán csajos összeállítás lett ezekből a termékekből, köszönöm szépen az alkotók együttműködését!

Nézzétek meg a videóban hogy élőben hogyan mutatnak ezek a termékek:





Ti miket terveztek idén a Mikulás csomagba?
Anett


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger