2017. november 15., szerda

Egy tökéletes őszi paletta: The Balm - La Balmba | Teszt


Mindig is vonzottak a kisebb paletták, valahogy jobban kézre esnek és kevesebb helyet foglalnak - jelenleg csak a fürdőszobaszekrényben, de ha úgy adódik akkor egyszer majd a sminkes asztalkámon vagy az utazó neszesszeremben is akár :)


A legutóbbi választásom a The Balm-tól a LaBalmba paletta. Tehát kicsi és a tükörnek köszönhetően praktikus is. A csomagolást gondolom senkinek sem kell bemutatni vagy hosszasan ecsetelni, szokásos The Balm kivitel. Erős papirból van és elég feltűnő darab. Négy szin van benne, mind szuper őszi árnyalat, főleg a legsötétebb bordós/barnás ami ráadásul tele van csillámokkal is, igy egy őszi buli sminket is össze lehet vele dobni. Bevallom én mostanság ritkán készitek magamnak drámai, sötétebb tónusú sminket mert hát nincsen hova viselnem, de azért mindig örülök ha egy palettában van valami izgalmasabb szin is, például egy sötét csillámos. 

A négy szinből egy van csak ami matt, de ez legalább egy szép középbarna, amit finoman használva szinek összedolgozására is kitűnő. Én a mélyitővonalba használom, szépen kiegésziti a másik három fényesebb árnyalatot, ami a mozgó szemhéjra szokott nálam kerülni. A bal felső arany fényű nude, a panben mintha csillámos lenne de felvitelkor csak fénylik, a bal alsó a bordós csillámos árnyalat és a jobb alsó pedig egy méregzöld szintén enyhén csillámos szépség. Hát mondtam én hogy igazi őszi paletta ez!


Mind a négy szemhéjpúder szuper pigmentált, szinte krémes állagú, hangyányit potyognak csak és inkább a csillámosabbak. Próbáltam őket nedvesen is, hát brutális a szin amit ki lehet belőlük nyerni. Én őket is csak szemhéjalappal használom, igy a tartósságuk természetesen kitűnő, önmagukban pár óra alatt becsikozódnak az olajos szemhéjamon. Valamint azt vettem észre náluk hogy nem minden ecsetemmel kompatibilisek, csak és kizárólag azzal tudtam szépen felvinni őket amelyiknek nagyon puhák a szőrei. A többire olyan mintha nem tapadnának. Érdekes.


A szinminták alap nélkül készültek, az ujjammal húztam őket.


Két sminket is készitettem vele (persze ezeken kivül többet is mert mióta megvan csak ezt használom) az egyik a bordós árnyalattal készült főként, arannyal kiegészitve. A másik pedig az arannyal és az alsó pilláknál zölddel kiegészitve. Mindkettőnél használtam alapot is természetesen.








Ti milyen szineket használtok ősszel?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger