2017. november 13., hétfő

Az én szerelem illatom - Mon Guerlain


A szerelem első látásra - ez esetben első szaglásra - igenis létezik! Nálam ez volt a Mon Guerlain!


Először egy női magazinban találtam belőle mintát, felkentem a csuklómra aztán rohantam is épp tovább mert valami halaszthatatlan gyerek-dolog történt, majd pár perc múlva azt vettem észre hogy körülvett valami légies, édeskés illatfelhő. Csak pár pillanat kellett hogy leessen, az előbb kentem magamra valamit. Ahogy teltek a percek egyre bársonyosabb lett rajtam az illat, eltűnt belőle a virágos jegy és csak az üde édeskés, kissé púderes finomság maradt belőle. A legfinomabb édes illat amivel valaha is találkoztam. Nem Pink Sugar, köze nincs hozzá, nem kell tőle megijedni, viszont megszaglászni drogériában kötelező.


Fejjegyek: levendula
Szívjegyek: sambac jázmin
Alapjegyek: tahiti vanília, ausztrál szantálfa

Én a levendulát nagyon kis mértékben érzem csak ki belőle, mikor már valamelyest finomodott az illat. Nagyon kis nőies lesz, nem az a molyirtós-szúrós fajta! Szerencsére a jázminnal is igy vagyok, mert bár szeretem az illatát de töményen nem tudom elviselni magamon. Talán ez adja meg számomra azt a kis púderes jellegét a vaníliával karöltve. 


A tartósságával elégedett vagyok, reggeltől estig ugyan nem "árad belőlem" de még az esti zuhanynál is finoman fellibben mikor a forró víz a nyakamhoz ér. Magamon úgy 5-6 órát érzem, a ruháimon viszont sokkal tovább megmarad. Jelenleg úgy vagyok ezzel az illattal hogy bármikor tudnám viselni pedig kicsit elegánsabb vonalat képvisel. Nekem jelenleg ez a mindennapi illatom, amig el nem fogy, vagy nem lepem meg magam egy nagyobb üvegcsével. Ez ugyanis egy édes kis miniparfüm!



Nektek van szerelem illatotok?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger