2016. október 21., péntek

Mennyire lett szülinapi a Pixibox? (+VIDEÓ)


Nos, sokat gondolkodtam rajta hogy mit is és hogyan is irhatnék erről a mostani kiadásról, hisz jó rég nem rendeltem már Pixiboxot és most mégis. Ezért talán illene azzal kezdenem hogy miért rendeltem meg, majd pedig a tartalmáról és úgy magáról erről az egész beauty box dologról kifejtem a véleményem.

Az az igazság hogy nagyon nosztalgikus hangulatba kerültem mikor megláttam hogy már négy éve van nekünk egy Pixiboxunk, egy beauty box amire olyan régóta vágytunk, és mikor végre kis hazánkban is megjelent rávetettük magunkat. Én legalább is rávetettem magam és imádtam. Azt igérte hogy prémium kategóriás szépségápolási termékeket fog megismertetni (és remélhetőleg megkedveltetni) velünk. Emlékszem milyen érzés volt az elsőt a kezemben tartani, az elsőbe beleszagolni, bontogatni és csodálni a sok szépséget. Ezeket az emlékeket hozta elő bennem a negyedik szülinap gondolata ezért egy percet sem gondolkodtam hogy megrendeljem-e. Igazából később a márkákat is persze szemügyre vettem és úgy voltam vele nem is rossz felhozatal, lesz benne smink, meg testápolás és esetleg arcápolás meg persze a szokásos parfümminta. Szóval a szokásos...

A videót itt tudjátok megnézni:



Azon azért elgondolkodtam - nem tudom Ti hogy vagytok vele - hogy a benne szereplő márkák közül nem érzem úgy hogy mindegyik prémium kategóriás márka lenne. Uriage, Eucerin, Marionnaud, Clinique, Revlon és a Paco Rabanne akik ezúttal a dobozban képviseltették magukat. Az Uriage és az Eucerin igaz hogy gyógyszertári márkák, és jó minőségűek de ettől még nem nevezném prémium kategóriásnak egyiket sem. A Revlon bár nálunk csak online kapható (ha jól tudom) attól még egy sima drogériás márka. A Marionnaud parfüméria tudott volna prémiumot is adni de ehelyett egy középkategóriás semmilyen ecsettel állt elő. A Clinique és a Paco Rabanne már megfelel a prémium kategóriának. Sajnos ezt már korábban is észrevettem hogy "csökken a szinvonal" mert sima drogériás termékek is bekerülhettek a válogatásba, ezzel teljesen hazavágva azt az érzést amiért én személy szerint szerettem ilyen dobozt vásárolni.

Maguk a termékek sem nyűgöztek le igazán, ráadásul két testápoló is a csomagba került, igaz az egyik csak minitermékként, de akkor is. Valahogy kicsit uncsi már hogy valami testápoló lesz a teljes kiszerelésű termékek egyike, kicsit úgy érzem hogy semmi extrával nem jönnek elő a cégek nálunk mostanság. Erre mondjuk kapásból rácáfol a Clinique ugyanis mellékeltek a magazinhoz (a dobozba talán nem merték betenni a tasakos mintát....) az új Pep Start hidratálójukból egy mintát, ami nálam rögtön felvetette a kérdést hogy akkor miért nem ebből az új bevezetésből került valami kis kiszerelésű krém a dobozba. Arról nem is beszélve hogy tök jó, és örülök hogy egy Clinique krémet próbálgathatok csak hát nem az én bőrtipusomnak megfelelő. Igy vagy "elfogadom" hogy az én bőrömnek túl sok ez a nagyon száraz bőrre kifejlesztett termék, vagy elajándékozom, vagy a kezemre kenem...de be kell lássuk egyik megoldással sem kerülök közelebb a krém szeretetéhez majd pedig megvásárlásához. Tehát, tényleg ez volt a cél? Persze lehet hogy van akinek pont beválik, de van másik 10-20-30 ember akinek meg a polcán fog porosodni, esetleg egy próba után elkönyveli rossznak az egész márkát. Láttunk már ilyet.

Ugyan ez a helyzet a szempillaspirállal is. Ha legalább egy minimális személyre szabhatóság lenne a rendszerben akkor én biztos jeleztem volna hogy inkább a rúzst szeretném, és szerintem sokan vagyunk igy ezzel. Persze egy szempillaspirál mindig jól jön és ki is fogom próbálni.

Egyébként az Eucerint olajtusfürdőjét közben már kipróbáltam és egy álom! Nagyon szuper a textúra és a hatása valami elképesztő, nem lesz egyáltalán olajos után a bőr, csak pihe puha! Igy a végére szerintem ennyivel le is zárom most ezt a Pixibox kiadást, ha valaki még esetleg nem ismerné miről is van szó, itt a Pixibox weboldalán minden hasznos infó fent van a működésről: www. pixibox.hu

Ti megrendeltétek a szülinapi kiadást? Nektek hogy tetszett a tartalma?

3 megjegyzés:

Sil írta...

Én meg pont azt nem szeretem, amikor dekorkozmetikum az egyik teljes kiszerelésű (mert abból ugye nincs utazó méret). De legalább fekete lett volna az a szempillaspirál, hogy legalább ki lehessen próbálni... De vajon mit kezdjek egy barnával?! És még előfizetői ajándéknak is képesek voltak berakni egy szintén barna szemceruzát...

Anett írta...

Sil: de van belőle deluxe minta vagy hogy is hivják, volt egy régebbi dobozban Estée lauder szempillaspirál kicsiben, fekete volt, imádtam! ezt nevezem én prémium kategóriás terméknek. Szóval lenne csak akarni kéne. az előfizetői ajándékot meg nem is minősitem, bár lehetett volna rosszabb is mondjuk (nekem) egy lila ceruzával.

Réka írta...

Amikor láttam a márkákat, tudtam, hogy ez nem lesz az én dobozom...tavaly megrendeltem a szülinapi kiadást, de nagy csalódás volt. Örülök, hogy idén megkíméltem magam ettől :-) Egyébként a Mommy Mia és a Feminibox a nekem való dobozok most már, úgyhogy maradok náluk :-)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger