2016. október 6., csütörtök

Aktuális kedvenceim



Igazából azért nem akartam azt irni hogy szeptemberi kedvencek, mert úgy alakult ki ez a kis kupac hogy kvázi havonta csatlakozott hozzá egy-egy termék. Mindig volt pár kedvencem tehát csak a hetek folyamán a "gyengébbek" lemorzsolódtak és újak csatlakoztak hozzá. 



Ennek megfelelően a posztban időrendi sorrendben fogok haladni - vagy legalább is megpróbálok - tehát elsőként arról lesz szó ami a legrégebb óta velem van, kezdjük!

1. Dove derma spa önbarnitós testápoló
Az úgy volt hogy még nyár elején hajkurásztam a drogériák polcain ezt a terméket de sosem találtam, csak a hűlt helyét. Aztán megrendeltem a Tesco-ból :) a világosabb bőrre valót, mert tartottam attól hogy túl narancsosra szinezné a fehér lábaim. Nos, hogy őszinte legyek mint önbarnitós testápoló nem a legjobb, mondhatni semmit nem változott tőle a bőrszinem. Viszont az állaga és a hatása nagyon szuper, nekem még az illata is tetszik, nem az a tipikus önbarnitós illat. Jövő nyáron is őt fogom használni szerintem csak a sötétebb verziót. Az tetszett benne leginkább hogy a nyári nagy melegben is nagyon könnyed viseletnek bizonyult, én simán a reggeli zuhany után is felkentem és pikk-pakk beszivódott, lehetett öltözni és menni.

2. Kiko rúzsceruza - 02
Ha jól emlékszem időben ő a következő, a bécsi utam során szereztem be és azonnal a táskám lakója lett és rendszeres használatba került. Ugyan picit száritja az ajkaim a matt formula miatt - szerintem  - de ettől függetlenül imádom! Nagyon tartós és csodaszép szine van, szerintem igy ősszel is megállja a helyét.

3. Himalaya herbals multipurpose cream
Aztán valamikor nyár közepe/vége felé elfogyott a táskás kézkrémem és kerestem helyette valamit itthon ami kicsi és megfelelne erre a célra. Ez a termék még egy régebbi DM-es pontokért kiválthatós zacsiban volt és most jól jött. Amúgy egy multifunkciós krémről van szó és babáknak is ajánlják, szóval akár popsikrémként is bevethető :) Nagyon gazdag a formulája, kevés is elég belőle, picit talán zsiros érzetet hagy a bőrön de legalább az illata kellemes és nagyon jól táplálja a száraz kézfejem.

4. W7 In the buff szemfesték paletta
Pont őszhöz közeledvén gondoltam beújitok egy nude, barnás árnyalatokat tartalmazó palettát és őt választottam. Fogok majd róla részletesen is irni, szinmintákkal, sminkkel meg minden, szóval itt csak megemlitem hogy nagyon szuper, jól kihasználható palettáról van szó és a minősége is teljesen rendben van. A kedvencem belőle egyébként a világos matt taupe árnyalat, szerintem az esetek 90%-ában azt kenem fel a szemhéjamra.

5. Paco Rabanne Lady Million
Az én - mondhatni - örök kedvenc illatom. Sajnos csak ilyen miniparfümben van meg nekem ezért úgy vigyázok rá mint a szemem fényére és csak az őszi, hűvös szelek beköszöntével veszem elő. Annyira bársonyos, annyira meleg illat hogy komolyan mondom legalább 5 fokot dob pluszban a hőérzetemen, imádom! Most hétfőn vettem elő, eddig birtam nélküle, de erre a hétre már szükségem volt rá :)

Nálatok mik voltak az elmúlt hetek kedvencei?



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger