2016. április 25., hétfő

Tavaszi felfrissülés testnek léleknek


Azzal szerintem nem vagyok egyedül hogy szeretem ha egy termékre jó már ránézni is, szép a kialakitása, szines, és ezzel üditőleg hat a szemeimre. Emellett persze legyen hatékony is elsősorban meg persze illatos, szines is. Ma ilyen termékekről lesz szó ebben a posztban, mindegyiküket nagyon szeretem kivül-belül!


Az sem titok már a blog olvasóinak hogy rajongok a fürdőgolyókért, még igy a melegebb idő beköszöntével is hódolok a kádfürdőzésnek. Ezúttal lehetőségem volt kipróbálni egy igazán tavaszias összeállitású, gyümölcsös válogatást a Dairy Fun márkától, ami az Iparfüméria kinálatában nagyon szuper áron kapható. Méretét tekintve ezek picit kisebb golyócskák - 100 g - mint amihez szoktam, viszont az élményből ez semmit sem vesz el. Nagyon kellemes, enyhe gyümölcsös illata van, igazán frissítő fürdőt vehetünk vele. A vizet pasztell árnyalatúra szinezi és szerencsére csillám mentes, igy a bőrünkön nem marad utána semmi felesleges, csak a kellemes gyümölcs illata. Nekem a barackos picit száritotta a bőröm, az epressel nem volt gond ilyen szempontból, az áfonyást pedig még nem próbáltam szóval 1:1 eddig az állás. Amúgy a termék nem igér hidratálást, nem tartalmaz olajokat szóval ilyen elvárásaim nem is voltak vele, csak egy jó lazitásra vágytam és meg is kaptam.


Egy jó alapos "áztatás" után nem árt gondoskodni a hidratálásról is, főleg most hogy elég sokat vagyok a szabadban és éri a bőröm a nap, ami ráadásul fehér és leégésre is hajlamos. A mostani kedvencem ez az Organique Sweet moments masszázs olaj, amit én a még nedves bőrömbe szoktam belemasszirozni. A lábaim ugyan úgy szeretik mint a karjaim vagy a dekoltázsom. Szóval a hidratálást is vele oldom meg, és a kis masszázstól talán a bőröm is feszesebb lesz picit, igy tavasszal az sem árt.


Ha pedig épp nem hosszas fürdőzéshez támad kedvem (vagy épp erőm nincs már ébren lenni, a kádban meg mégsem alhatok el...) akkor csak egy gyors, frissitő zuhanyt iktatok be a nap zárásaként. A Fa tusfürdőket mindig is szerettem, nagy kedvencem télen az egyik olajos termékük, most pedig ezt a kókuszvizes példányt használom. Sajnos párom is szereti, úgyhogy gyorsan fogy :) egyébként tényleg nem kimondottan nőies illat szerintem, szóval nem tartom gáznak hogy most közös a tusink. Nagyon finom kókusz illata van ami a bőrön is megmarad kicsit, és nem száritja a bőrt.


Végül pedig egy érdekes kis termék, a Colo levendula virágvize, ami egy igazi univerzális termék, mert nagyon sok mindenre/mindenhova fújható és én fújom is. Például az arcomra - de erről részletesebben egy másik posztban - ezen kivül pedig ha picit megkap a nap és érzem hogy a bőröm nem is az hogy leégett, hanem kicsit piros akkor ezzel szoktam befújni. Nagyon érdekes levendula illata van, nem az amihez az én orrom szokott, ráadásul jó sokáig érezhető is. Finoman nyugtatja és hidratálja a bőrt, nagyon kellemes használni.



Ti mivel frissültök fel igy tavasszal?

1 megjegyzés:

Queen of my mistakes írta...

Az a Fa tusfürdő nálam már el is fogyott, én a kókuszt nem, de annál több gyümölcsös illatot éreztem rajta, nagyon szerettem :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger