2014. február 13., csütörtök

Pixibox - 2014 február (+VIDEÓ)

A héten megérkezett 2014 első Pixibox-a, mint bizonyára tudjátok továbbra is kéthavonta jelenik meg és a Pixibag-el váltják egymást.
Hála az előfizetéses rendszernek és a két lépcsős rendelési lehetőségnek most nagyon simán sikerült a rendelés. Beléptem, megnyomtam a gombot és nem volt semmi idegeskedés, azt hiszem most végre mindenkinek jutott dobozka aki meg akarta szerezni. Az előfizetők ugyan jobban jártak (sajnos lemaradtam a lehetőségről mert nem voltam gépközelben és ha jól emlékszem elég hamar elfogytak az előfizethető helyek) ugyanis ők tavalyi áron juthattak hozzá a meglepetés csomaghoz, amúgy idén 4390 Ft-os áron kapható, ami még mindig tartalmazza a szállítási költséget.

Őszintén szólva össze akartam hasonlítani a Douglas box of beauty-val de szerencsére annál előre lehet tudni mi a tartalom és így nem vettem meg, sajnos egyik termék sem "tüzelt fel" eléggé, az olajos szemfesték lemosókat nem kedvelem, kézfertőtlenítőt nem használok, a Himalaya Herbals két kézkrémével már befürödtem és még csak egy cuki miniparfüm sem volt benne...szóval sajnáltam rá a pénzt mit tagadjam. Nekem nem érte volna meg az árát, pedig - igen tudom - a benne lévő termékek összértéke alapján nem rossz ajánlat és nem kétlem hogy valakinek pont a kedvére való termékek kerültek bele. Nincs ezzel baj, nem vagyunk egyformák.

Az első képen láthatjátok hogy mostantól masszív kartondobozban szállítják a cuki-puki boríték helyett, hogy nagyobb biztonságban legyen maga a tartalom. Ezúttal 3 teljes kiszerelésű termék került a dobozba, ugyanis - mondhatom? - utolsó pillanatban csatlakozott a Bomb cosmetics is a gárdához, így egy extra fürdősütivel gyarapodott a doboz beltartalma. A második örömteli hír hogy a két teljes kiszerelésű termék a dekorkozmetikához tartozik, mégpedig az Artdeco személyében és nem is akármi került a csomagba, a híres, sokak által imádott szemhéjalapozó! Én még nem próbáltam soha de mindig izgatta a fantáziám és mindig motoszkált a gondolat a fejemben hogy ki kéne próbálni mit kezd a kissé olajos szemhéjammal. Na most itt a lehetőség, ennek rendkívül örültem és szerintem rajtam kívül még vannak jó páran akik így vannak ezzel. A másik pedig egy körömlakk volt, most erre mit mondjak? :) jeee! Egy körömlakkfüggőnek ez megintcsak szuper!
Új márka még a dobozban az Eucerin, akikről még egyáltalán nincs tapasztalatom de majd most lesz. Amúgy is most fog elfogyni az ajakápolóm amit annyira nem is szerettem, remélem majd ez jó szolgálatot fog tenni.
Terméklista:
    Vichy- Teint Idéal alapozó család (2x1,5ml fluid+ 2x1,5ml krém minta, 25-ös árnyalatban)
    Vichy- 3 in 1 Arclemosó (100 ml-utazó méretű termék)
    Artdeco körömlakk (6 ml-teljes kiszerelésű termék)
    Artdeco Eyeshadow Base (5 ml- teljes kiszerelésű termék)
    Eucerin Lip aktív ajakápoló (4,8g- teljes kiszerelés)
    Valentino- Valentina női parfüm (1,5ml minta) 
    +1 Bomb Cosmetics Fürdősüti (teljes kiszerelés) 

    A videót pedig itt tudjátok megnézni:

    Mi a véleményetek az idei első összeállításról?
    Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

    0 megjegyzés:

    Megjegyzés küldése

     

    Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger