2014. február 10., hétfő

Bourjois pirosító - Rose frisson

Rengeteget olvastam már a Bourjois kis kerek pirosítóiról és általában jó véleménnyel voltak róla, habár azt mindenki megjegyezte hogy egy idő után nagyon nehéz kinyerni belőle a színt.
Kezdjük szerintem rögtön ezzel, valóban kb a második hét után megkeményedett a felszíne és nem igazán vette fel az ecset. Olvastam olyan tippet hogy meg kell kapargatni picit a felszínét mondjuk egy tiszta fogkefével, de nem próbáltam ki ugyanis egyik reggel teljesen véletlenül (na jó nem véletlenül, mert nem volt tiszta pirosító ecsetem már) a saját kis ecsetével próbáltam meg felvinni és egész jó lett az eredmény. Nem valami kényelmes használni azt a kis ecsetet ez tény, de elég kemények és merevek a szálai ahhoz hogy jól "belekapjanak" a festékbe. Tehát keményebb szálú ecsetet ajánlok hozzá mindenképpen.

Szóval azóta így használom őt. Azt is olvastam hogy az égetett pirosítókkal mindig ez a helyzet, megkeményednek, de van ilyen típusú szemhéjfestékem is és az nem lett kemény, szóval ezt én csak félig hiszem el! :)
Mindenképp valami természetes, üde árnyalatot szerettem volna, és ezt meg is kaptam. Halvány rózsaszín hűvös fénnyel, csillámok nélkül. Egyáltalán nem porol egy picikét sem, hiszen mint az elején írtam elég kemény a felszíne így nem kell vele vigyázni felvitelkor. A képen látható árnyalatot úgy értem el hogy háromszor húztam végig a kis ecsetkét a pirosítón, így egy természetes rózsás pírt kaptam. Ha megismétlem és felviszem még egy rétegben akkor pedig olyan cukorkás lesz a hatás, tusvonallal és nude ajkakkal azt is nagyon szeretem. Vagyis közepes pigmentáltsággal bír, bár olyat is olvastam hogy ez is a baked pirosítók egyik természetes velejárója.
A tartóssága alapozón/BB krémen nagyon jó, simán bírja a hosszú munkanapot is, megmarad a szép természetes fénye is. Önmagában azonban 5-6 órát bír csak rajtam.
Bourjois blush - 54 Rose frisson

A csomagolása nagyon kis édes, műanyag kerek tégely ami mágnessel záródik, nagyon is jól. Van hozzá egy pici ecsetke ami követi a pirosító domború formáját, ez esetben nagyon is hasznos hogy hozzá  csomagoltak egy ilyet, jelenleg tényleg ezzel tudom a legjobban felvinni. Még a végén meg is szokom :) A tetejében tükör is van, így utazáskor praktikus lehet, főleg mert az ecset is belefér a tartóba. Ja, és az illata fantasztikus, finom édes! Én az Iparfümériától rendeltem ahol több árnyalatban is megtalálható 2540 Ft-os áron. Ja és már a krémes pirosító is elérhető! Úgy tudom hogy itthon ezek üzletben nem találhatóak meg :) de ha mégis akkor írjátok meg kommentben!


Felhasznált termékek:
  • Max Factor CC krém - 50 Natural
  • Bioderma  Tinted ultra-fluid suncare
  • Bourjois blus - 54 Rose frisson
  • Max Factor creme puff- Translucent
  • Catrice eyeshadow soufflé - Yes, I wood
  • Essence metal glam eyeshadow - 06 miss tangerine
  • Mua - Undressed paletta
  • Essence stay with me - 05 I like cotton candy
  • Rimmel scandaleyes szempillaspirál

Ti próbáltátok már a Bourjois pirosítóit?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

7 megjegyzés:

E73 bioarcapolas blog írta...

Nagyon szep szine van, a sminked meg jobban tetszik, valamit elallitottam a billentyuyeten, rakonzokoltem picit, megbolondultak a karakterek ..

Queen of my mistakes írta...

Nagyon jól áll neked! :)) Engem a márka krémes pirosítói izgatnak inkább, nagyon kíváncsi vagyok rájuk :)

Anett írta...

Erzsi: köszi :) egyébként én is gyakran állítok el dolgokat a billentyűzeten mert túl gyorsan gépelek és van hogy egyszerre nyomok le olyan billentyűket amiket nem kéne :)

Mea: köszi :) a krémes pirosítókra én is nagyon kíváncsi vagyok!

PAncsi írta...

Nagyon szép színe van, igazán jól áll Neked! :-)
Még nincs ilyen pirosítóm, de annyi jót hallok róluk, hogy egyszer én is beszerzek egyet közülük.

dyna írta...

NEkem is pont ez van meg bő egy éve, kedvelem (annak ellenére, h nekem a barackosabb-korallosabb árnyalatok jobban állnak), az illatát pedig kifejezetten imádom (én is). :D
Tavaly nyáron sokat vadásztam a krém változatot, de aztán beszereztem másféléket. De nem feledem! ;)

Elíz írta...

Olyan cuki ez a termék :) Szép lett a smink, olyan üde, szép a színe ennek a pirosítónak :)

Unknown írta...

Nagyon szuper a bejegyzés, a sminked meg egyszerűen csodás. Már régóta terveztem, hogy a MUA palettához hasonló színekkel rendelek egy palettát, és most ennek a sminknek a hatására, ami nagyon nagyon szép :-) megrendeltem a Coastal Scents Revealed palettáját.
A pirosító is nagyon szép, jó színt választottál, neked nagyon jól áll. :-)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger