2013. augusztus 6., kedd

Júliusi kedvencek!

Ebben a hónapban annyi mindent szerettem, jaaaj de nehéz volt 5 dolgot kiválasztani közülük! Tudom, írhatnék mindről is, csak azt a giga posztot biztos nem olvasná el senki, illetve van amikről külön szeretnék bejegyzést készíteni :)
 Most nem írom le hogy milyen hamar eltelt ez a hónap és észre se vettem hogy már augusztus van (na..mégis leírtam) hanem egyszerűen csak megmutatom mi volt az a pár termék ami segítette szebbé és jobbá tenni a hétköznapjaimat!
 Újra felfedeztem magamnak az Orly - Ingenue árnyalatát, ezért éri meg néha rendet rakni a cuccaink között ... az egyik könyvem mögött bukkantam ár ugyanis :) Még mindig csodálatosnak találom ahogy a lila néha aranyba vált a körmeimen ha ez a lakk van rajtam. Ráadásul nagyon hamar szárad, így általában elalvás előtt nyugodt szívvel kentem fel az ágyban!
 Sajnos az arcbőröm nem éppen a fénykorát élte júliusban, így mindig használnom kellett valamit ami takar és ápol is. Nagyon megszerettem ezt a Bioderma színezett hidratálót, mert nemcsak egységes megjelenést adott a bőrömnek hanem az 50-es fényvédő faktornak köszönhetően nem kellett tartanom a napsugárzástól sem. Tényleg ultra könnyű a formulája, pont mint egy nappali arckrémnek és kellemes viselni is még a nagy melegben is.
 Az esti felüdülésemről a Rossmann saját márkás Sun ozon radírozós tusfürdője gondoskodott. Komolyan hihetetlen hogy egy saját márkás termék ennyire nagyon-nagyon jó legyen! Olyannal már találkoztam ami jó volt, de hogy ennyire nagyon...Imádom az illatát, nagyon frissítő és szuper jó géles állaga van, kicsit sűrűnek is mondanám szóval alig fogy belőle egy-egy zuhanyzás alkalmával (nálam itt buknak el általában a saját márkás tusik...)
Mint mondtam bőrhibák....a hónapban fogyott rendesen a Clinique airbrush korrektorából, patikkal és pirossággal is volt dolga rendesen. Szeretem benne hogy ecsetes kiszerelésű így nagyon könnyű adagolni és egész nap a helyén marad, nem ül meg a ráncokban sem. Szóval igen, a szemem alatt is kénytelen voltam használni. Lehet hogy néha aludnom is kéne?

A legutolsó pedig ... végre megérkezett ebay-ről a karkötőm, neon pink és wow nagyon feltűnő darab, imádom!

A blogon pedig ezek a bejegyzések voltak a legolvasottabbak a hónapban:
http://beautycrumbs.blogspot.hu/2012/05/kiprobaltam-kavezaccos-borradir.html
http://beautycrumbs.blogspot.hu/2013/07/summer-haul-egy-kis-bosszankodas.html
http://beautycrumbs.blogspot.hu/2013/07/csajos-kutyuk-amikre-szuksegem-van.html
http://beautycrumbs.blogspot.hu/2013/07/pixibox-summer-special-edition-video.html
http://beautycrumbs.blogspot.hu/2012/04/balea-magic-summer-onbarnito-testapolo.html

Nálatok mik voltak a júliusi kedvencek?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

5 megjegyzés:

djkaty írta...

Na most, nem tudom, hogy van ez, de nekem száraz a bőröm, mégis tök zsírosnak és nehéznek éreztem ezt a Bioderma krémet a melegben, így félretettem hűvösebb napokra. A Te ajánlásod alapján viszont megvettem én is ezt a tusfürdőt, és jelentem, nagyon szeretjük mindketten :-)

Gabica írta...

Ez a tusfürdő mennyire hidratál? Száraz bőrrel képes lenne csodákat művelni szerinted? Egy barátnőm küzd most ilyen problémával és kitaláltam, hogy szülinapjára bőrápoló csomagot kap és szeretnék egy radírozós tusfürdőt is beletenni neki :)

Anett írta...

djkaty: nekem is száraz a bőröm kissé, eleinte simán használtam ezt a krémet minden nélkül, és úgy nagy mennyiségben itta be a bőröm, jó sokat fel kellett vinnem belőle hogy el tudjam rendesen dolgozni, persze ettől vastag és zsíros lett az eredmény. Aztán áttértem az éjszakai krém használatra így reggelre hidratált a bőröm, így már elég három kis pötty az egész arcomra és szépen egyenletesen eldolgozható, vékonyan kerül fel a bőrömre és így semmi gond vele. Nekem így bevált :)

Anett írta...

Gabica: attól függ mennyire száraz a bőre de alapvetően szerintem csodára nem képes. Én két-három naponta használok mellette hidratálót, így nincs száraz bőr problémám. Nem tudom nálad ez mennyire számít jó hidratáló eredménynek :)

djkaty írta...

Én is próbáltammár így is, úgy egy fokkal jobb volt, de továbbra is soknak érzem. De mondom, nem adom fel, őszre jó lesz az még :-)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger