2013. május 3., péntek

Áprilisi kedvencek!

Csak úgy repülnek a hónapok, már is itt a nyár, nem gond hogy egy hónapja még kb a havat tapostuk, ezen a héten meg már konkrétan leolvadt rólam a farmer.

 Paese retro style blusher

Egy ilyen cuki pirosítóval csakis jól indulhat a nap! Szép, természetes, üde árnyalat - pont illik a tavaszhoz! Egész jól kitapasztaltam már hogy hogyan tudom kihozni belőle a maximumot (részletesebben ITT írtam róla) így reggelente nem sokat kell vacakolni a pirosítással. Az is nagyon tetszik benne hogy mivel elég univerzális árnyalat, így bármilyen szem és száj színhez kombinálható. Viseltem már rózsaszín szájfénnyel is és lilás rúzzsal is, mindkettővel szuperül mutat.

Avon gel eyeliner pen - Black és Flash

Még mindig szeretem az Avon géles szemceruzáit mert szupertartósak! Egyetlen ami fent marad a vízvonalamon az ez. A rózsaszínt is próbáltam vízvonalon, nem a tartósságával van a gond, hanem hogy ez az árnyalat oda nem való, fura hatást kelt. Ezért kipróbáltam alapként, szemhéjpúder alá és tökéletes! Teszek rá egy kevés szemhéjpúdert, a külső szemzugba egy keveset a fekete ceruzából, ezt elsatírozom kicsit és már készen is vagyok :)

Carolina Herrera - 212 Sexy

Újra visszatértem ehhez az édeskés illathoz, azt hiszem már írtam róla jópárszor a blogon, így most nem is cifrázom túl a dolgot, legyen elég annyi hogy ez az egyetlen parfüm amit valaha is újravásároltam, tehát nagyon szeretem!

 Maybelline lasting drama gel eyeliner - 01 intense black

Úgy kellett már nekem egy új fekete zselés tus mint tavaszi zápor a vetésre ... Jaj annyira könnyű és jó vele dolgozni! Szuper krémes az állaga, nyúzom is ezerrel és ha visszanézitek az elmúlt hetek sminkes összefoglalóit akkor látni fogjátok az eredményét is. Azért lehet hogy fogok róla részletes tesztet is írni :)

Elf luscious liquid lipstick - azt hiszem málna árnyalat

Még a télen említettem egyszer hogy van egy rúzs amit különösen megkedveltem, pedig nem is új szerzemény, és hogy majd írok róla. Ez elmaradt és mivel már nem is fogom megírni róla a tesztet, mert az "érintetlen" állapotról nem találom a képeim, így meg nem akarok már közelit róla...szóval itt a helye a kedvencek közt. Ahhoz képest hogy Elf, és nem egy extra minőség ugye...ez a folyékony rúzs hihetetlenül jóra sikerült! Jó a színe, könnyű használni, szuper hogy tekerős és még hidratál is. Tényleg próbáljátok ki, pár száz forint és szerintem zseniális!
A végére hoztam színmintát is, balról jobbra haladva így látjátok őket sorban:
Avon gel eyeliner - Flash
Avon gel eyeliner - Black
Maybelline gel eyeliner - Intense black
Elf luscious liquid lipstick - málna
Paese retro style blusher - 219

A blogon pedig ezek a bejegyzések voltak a legolvasottabbak az elmúlt hónapban:
http://beautycrumbs.blogspot.hu/2012/05/kiprobaltam-kavezaccos-borradir.htmlhttp://beautycrumbs.blogspot.hu/2012/04/balea-magic-summer-onbarnito-testapolo.html
http://beautycrumbs.blogspot.hu/2013/04/glamour-napokvagy-valami-hasonlo.html
http://beautycrumbs.blogspot.hu/2013/04/termekek-amik-nem-valtak-be.html
http://beautycrumbs.blogspot.hu/2013/02/nivea-fitness-tour-2013.html

Nálatok mik voltak az áprilisi kedvencek? Ezek közül használtok valamit? Ha igen, nektek hogy vált be?
Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

2 megjegyzés:

Gabica írta...

A Maybelline szemhéjtus nálam is nagy kedvenc készítettem is róla tesztet :)

http://beautylamourblog.blogspot.hu/2013/04/maybelline-lasting-drama-gel-allagu.html

Kíváncsi vagyok, hogy neked is hasonlóak e az észrevételeid a tussal kapcsolatban! :)

Anett írta...

Gabica: Nekem is nagyon bejön :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger