2013. május 9., csütörtök

L'Oreal color riche - 001 Snow in Megeve / teszt

Fehér lakk, fehér lakk Te csodás! Avagy a hibajavító körmök....Ma egy tesztet hoztam Nektek a L'oreal egyik körömlakkjáról, ami a Color riche családba tartozik és Snow in Megeve névre hallgat.
Ezt a lakkot láthattátok már egy körömnyomdás kompozícióban, de tudom hogy sokan keresik még mindig a jó fehér lakkot ezért készítettem róla pár képet önmagában is, hogy láthassátok a fedését.
Még a Glamour napokon vettem 50%-os kedvezménnyel került 600 Ft-ba ha jól emlékszem. Ennyit egy jó fehér lakk nekem simán megért. Hogy miért csak azt írom hogy jó és nem azt hogy tökéletes? Hát mert nem az. Ha megnézitek a lenti képeket láthatjátok majd hogy két rétegben is picit csíkos marad, a fedése ugyan szuper, nem látszik a körömvég, de azért a csíkok igen. Ha nem önmagában használjuk hanem valami mintát teszünk rá akkor nyilván nem gond, sőt, még a sima átlátszó fedőlakk is egész jól eltünteti azokat a fránya csíkokat.
 Egy rétegben így néz ki. Szép csíkos és egyértelműen kell belőle a második réteg.
 Itt fent is még egy rétegben, lent viszont már kettőben.
A kisujjam egész jól sikerült, a középső lett a legcsíkosabb :) Az állaga elég sűrű, tömény, vigyázni kell vele hogy ne kenjük túl vastagon különben nagyon lassan szárad meg. Vékony rétegben átlagos a száradási ideje. A tartóssága nálam szintén átlagos, három nap, de ha elkezd lekopni akkor jellemzően nagyobb darabokban teszi.
 Eddig összesen háromszor használtam a lakkot, ami egyébként 5 ml. Egyszer még aznap mikor vettem gyorsan kipróbáltam, aztán nyomdázott manihoz és most. Nézzétek meg a lenti képet mennyi fogyott már belőle. Szerintem ez azért van mert tényleg elég sűrű az átlaga ezért úgy tűnik pikk-pakk elkenegetheti az ember :) Főleg ha valaki nem elégszik meg a két réteggel. Szóval nem mondom hogy tökéletes ez a fehér lakk, de messze a legjobb azok közül amiket eddig próbáltam.

Ti szeretitek a fehér körömlakkokat?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

6 megjegyzés:

mdollasnails írta...

Hát. .. nem a kedvencem a fehér lakk de szuperul lehet diszteni

Névtelen írta...

Nekem nincs sima fehér lakkom, csak olyan ami kicsit csillámos. Pont ezen a lakkon gondolkodok, hogy megvegyem-e, de valahogy nem győzött meg teljesen.

Anett írta...

Ági: én is díszítve szeretem :)

fairyland: hát nem tökéletes az biztos, de eddig még ez a legjobb fehér lakk amit próbáltam

Gabica írta...

Nekem a Lovely fehér lakk a kedvencem, nem csíkoz, nagyon jó :) magában sose használok fehér lakkot, de mintával tényleg nagyon jól mutat.

Emese írta...

Nekem a Moyrától van egy fehér lakkom, az már 1 rétegben is nagyon szépen fed! :-)

Elíz írta...

Díszítésre használgattam csak eddig fehér lakkot :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger