2013. május 6., hétfő

Áprilisi elfogytak!

Az április sem volt valami nagy szám fogyasztás szempontjából, de lássuk miket sikerült kivégeznem.

 Lancome Bi-facil sminklemosó

Ez egy minta volt a februári PIXIBOX-ban, és most hogy visszaolvastam mit írtam róla akkor, hogy mi is ez, meglepődtem azon hogy nem olajos lemosó. De, szerintem ez bizony olajos lemosó, nem hiába két fázisú, vagy ha nem is olaj, akkor valami más van benne, ami olajos érzetet hagy a bőrön. Nem szeretem az olajos lemosókat egyébként pont emiatt, bár tény hogy rendkívül hatásos volt, még a zselés tussal is könnyedén elbánt.

 Garnier frissítő sminklemosó tej

Mivel állandó lakója a fürdőszobámnak, és írtam is már róla jópárszor így ezt most nem ragoznám túl. Továbbra is szeretem, nekem eddig ez vált be leginkább a szemfesték eltávolítására (csak erre használom egyébként) és már újra is vásároltam :)

 Ebelin körömlakk lemosó

Alig vártam hogy elfogyjon, nekem nem jött be, a sima lakkokat is inkább csak feloldotta és elkente, olyan ragacsos állaguk lett. Aztán meg lehetett sikálni. Most szintén ebelint vettem de az acetonost, na az már mindjárt más :)

Kallos Gogo sampon

Szintén nem bejövős, írtam is már róla régebben. Mivel kidobni nem akartam egy teljes flakonnal, ezért elhasználtam pedikűrözéskor, legalább fincsi illatos/habos lett a lábáztató vizem :)

Fa nutri skin deo

Dezodorból nem vagyok túl márkahű...próbáltam már szinte minden félét, de mondjuk a Fa deókban még sosem csalódtam. Finom friss az illata és egész nap tart, tényleg nem hagy foltot a ruhán, nekem ennyi elég is.

Ti miket fogyasztottatok el áprilisban?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

3 megjegyzés:

Andyciccc írta...

Én most ezt az ebelin lakklemosót használom, de én nem tapasztaltam ilyet, amit te :/

Anett írta...

Andyciccc: hát nem tudom, akkor lehet hogy keveset tettem a vattára, de nálam tényleg leginkább csak maszatolt

Eleni írta...

Ez furi nekem a Fa deo nem vállt be, van még golyós verzió, remélem az jobbam teljesít majd. Ebelin lemosót még nem próbáltam, bár ezek után inkább maradok a bevállt Isananál: D

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger