2012. július 6., péntek

Helia-D golyós ránctalanító szérum

Ezt a szérumot még májusban vettem a Joy napok alkalmával, azóta használom is napi rendszerességgel. Régen elég sok Helia-D terméket használtam és szerettem is őket viszont az elmúlt években valahogy mindig mást vettem le a boltban a polcról. Így volt ez akkor is mikor szemkörnyék ápolót kerestem és a Müller saját márkás termékcsaládjából választottam, ami ugyan bejött (ránctalanítást nem ígért, csak ápolást) de az idő múlásával az állaga megváltozott, sűrűbb lett és egyben zsírosabb is. Így már nem volt olyan kellemes érzés használni, ezért váltottam erre a Helia-D termékre.
Helia-D golyós ránctalanító szérum
Az előző tapasztalatokból kiindulva olyan terméket kerestem ami golyós kivitelezésű és állagra zselés, mert ez talán megakadályozza a krém besűrűsödését. Valamint fontos volt a nyár közeledtével hogy hűsítő hatása is legyen.
 Helia-D golyós ránctalanító szérum - összetevők
Az összetevők listáját krémmánián is megnézhetitek, én teljesen elégedett vagyok vele, bár hozzáteszem még mindig nem figyelem annyira ezeket a paramétereket :) az hogy "természetes növényi hatóanyagokat tartalmaz" mindenképp biztató volt számomra.
Helia-D golyós ránctalanító szérum - leírás
A használati utasítás szerint könnyed körkörös mozdulatokkal kell bemasszírozni a kezelni kívánt területekre, úgy vettem észre erre szükség is van mert ha csak úgy felkenjük és úgy hagyjuk nem igazán szívódik fel magától (vagy csak hosszabb idő után) és ragacsos érzetet kelt a bőrön. Viszont egy kellemes masszázs után egész más a helyzet!
Helia-D golyós ránctalanító szérum -golyós fej
Az adagolójában fém golyó található, ennek köszönhetően remekül hűsít és pont annyi anyag jön ki belőle amennyi szükséges. Használata egyszerű és kellemes, nem kell rányomni a bőrre - finoman siklik rajta a golyó a zselés anyagnak is köszönhetően. 

A hatása:
  • három területen alkalmazom: homlok, szemkörnyék, nevetőránc. Ezek közül változást a homlokomon látok leginkább, illetve a szem belső felénél kiegyenlítettebb lett tőle a bőr. 
  • Nem mondanám erős ránctalanító terméknek, inkább azt mondom hogy fiatalosabb, egyenletesebb lesz tőle a bőr.
  • Ami viszont legjobb tulajdonsága, az a frissítő ápolás! A hűs zselés anyag nagyon jól esik a szemkörnyék vékony bőrének, jól hidratálja azt. Az arckrémet már elhagytam a napi arcápolási rutinomból mert nem igényli a bőröm, ezt a szérumot viszont minden nap használom különösen a szemkörnyéken, ott mindig elkél egy kis extra ápolás.
  • A könnyű állagának köszönhetően  reggel is nyugodtan lehet használni.
  • Illata nincsen (én legalábbis nem érzem)
  • Lassan két hónapja használom, megráztam a tubust még félig/negyedig biztosan van ami szuper, mert legalább a nyaralást is tuti kihúzza majd :)
  • Az ára 2090 Ft volt, ennyit bőven megér szerintem a maga kategóriájában.
Ti milyen szemkörnyék ápolót/ránctalanítót használtok?

3 megjegyzés:

Marcsi Kincsesládikája írta...

Tegnap én is pont egy golyós hűsítő szemkörnyékápolóról írtam :) Nivea Q10

Anett írta...

Marcsi: az is megérne egy próbát részemről! Nagyon rég nem használtam már Nivea arcra való terméket :) én régebben nem kedveltem őket, lehet azóta már megváltoztak :)

Thündérke írta...

Jól jött a bejegyzés, mivel még mindig szemkörnyékápolót keresek,de nem tudok dönteni :S

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger