2023. május 1., hétfő

Megfelelő mennyiségű folyadékbevitel? - Ultrakönnyű!

 


Sziasztok! Kaptam egy szuper leírást a Waterdrop új, nagyobb és ultrakönnyű kulacsairól, amik annyira szépek és praktikusak, hogy gondoltam megosztom veletek az infókat. Tudjátok, én minden bőrápolásról (és hajápolásról) szóló bejegyzésemben megemlítem, hogy a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel nem csak egészségünk hanem szépségünk szempontjából is fontos, szóval tényleg kiemelt helyen szerepel nálam a szépségápolási rutinban az "ivás". Az hogy mikor mit fogyasztok az hangulatfüggő, sokszor hetekig elvagyok sima csapvizen is, aztán ha megunom valamivel ízesítem, azonban mindig igyekszem cukormentes alternatívák után kutatni. Erre is jó megoldás egyébként a Waterdrop, nézzetek szét a weboldalukon!


A természetbe invitál a Waterdrop változatos kulacsaival



Legyen szó spontán kirándulásról, hosszú túráról vagy kellemes piknikről, az elegendő ivóvíz nélkülözhetetlen a gondtalan időtöltéshez. Az új ultrakönnyű waterdrop? kulacsok és hőszigetelő termoszok kompromisszum nélkül gondoskodnak a folyadékpótlásról.

A szabadban töltött időnek számos tudományosan is bizonyított pozitív egészségügyi hatása van. Azonnal aktiválja az összes érzékszervet, javítja a hangulatot, csökkenti a szorongást és a stresszt. A természetben végzett bármilyen fizikai aktivitás javítja a memóriát, elősegíti a pihentető alvást, és erősíti az immunrendszert. A friss levegőn intenzívebbé válik a légzés, megváltozik a test hőmérséklete, több vizet veszít, ezért a jó közérzet fenntartásához kiemelten fontos a rendszeres folyadékpótlás. A vízfogyasztás népszerűsítését küldetésének tekintő Waterdrop legújabb rozsdamentes nemesacél kulacsainak célja, hogy állandó társává váljon tulajdonosának a mindennapok során és aktív kikapcsolódások alatt egyaránt. A palackok kétféle kupakkal választhatóak, BPA-mentesek és mosogatógépben tisztíthatók.



Funkcionális termosz
Az 1,4 literes űrtartalommal elérhető duplafalú, vákuumszigetelt, rozsdamentes acélkulacs 24 órán át hidegen és 12 órán át melegen tartja a benne tárolt folyadékot, így kiváló társ egy hosszú túra, egy családi kirándulás, de egy autóban töltött fárasztó nap során is. Széles nyakrészének köszönhetően akár jégkockával is feltölthető és könnyen tisztítható. A kulacs kétféle különböző szájkialakítású kupakkal választható, amelyek szivárgásmentes folyadéktárolást biztosítanak, legyen szó hideg, meleg vagy szénsavas italokról. Fényes fém és matt fekete színekben érhető el.

Funkcionális ultrakönnyű kulacs
Az ultrakönnyű palackokkal a nehéz kulacsok cipelése már a múlté. A széles szájrésznek köszönhetően könnyen tisztítható egyfalú nemesacél kulacsok strapabíró, környezetbarát és esztétikus alternatívái a műanyag flakonoknak.
A mindössze 295 grammos kulacs 1,2 literes változatban elérhető fekete és ezüstszínekben.



Új funkcionális kupakok
Az új kulacsok praktikus széles szájához a Waterdrop eltérő kialakítású ivónyílással rendelkező kupakokat fejlesztett ki. A „Funkcionális kupak fogantyúval” a hagyományos, csavaros palackokkal megegyező ivónyílással rendelkezik, míg a „Funkcionális kupak szájrésszel” típusú kupak egy pohárhoz hasonló széles szilikonperemet kapott, amely ideális forró italokhoz kortyolgatásához. Az innovatív termopárnák kiválóan tartják a kulacsban tárolt folyadékok hőmérsékletét, és cseppmentes záródást biztosítanak térfogatváltozás esetén is, legyen szó jéghideg, forró vagy szénsavas italokról. Mindkét kupak teteje szimmetrikus fogantyúban végződik, így kényelmesen hordhatóak kézben, és egyszerűen felcsatolhatóak sporttáskára vagy hátizsákra.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger