2021. január 25., hétfő

Természetes ragyogás az arcbőrnek | Ringana Adds Glow

 

Sziasztok! Így a tél közepén talán még inkább szükségem van egy kis ragyogásra, üdeségre ebben a nagy szürkeségben, ami sajnos így januárra már az arcbőrömet is jellemzi. De nem csak a tél viseli meg egyedül az arcbőrünket, mindenki, aki modern életet él -sok stressz, kevés alvás, a képernyő előtt töltött órák, a légszennyezés - mind negatívan befolyásolja bőrünk állapotát. Ezek kiküszöbölésére kell valami extra, valami, ami többet ad egy átlagos szérumnál. Most egy ilyet fogok ajánlani Nektek!



Lassan 1 hónapja érkezett hozzám tesztelésre a Ringana Adds Glow beautybooster, amit azonnal használatba is vettem. Nagyon kellett már az arcbőrömnek valami olyan extra táplálás, ami egyben védi is a környezeti hatásokkal szemben, sokkal erősebb és ellenállóbb lesz tőle a bőröm. De mi is az az Adds Glow?


Ringana Adds Glow beautybooster

A fáradt, fakó bőr ellenszere, véd a káros környezeti hatások ellen. Azt tudtátok, hogy bőrünk legfőbb ellensége a légszennyezés? Nos, én sem voltam ezzel tisztában, de ha belegondolunk, a levegő mindig körülvesz bennünket, és nem mindegy ugyebár, hogy mivel vesszük magunkat körbe. A városokban a felgyülemlett kipufogógáz, a dohányfüst, a szálló por és még sorolhatnánk mennyi minden teszi piszkossá a levegőt, ami közvetlenül érintkezik leginkább az arcbőrünkkel, és nem is gondolnánk, de képesek bejutni is a bőrünk alá, ahol gyulladásokat, pigmentfoltokat és persze idő előtti ráncosodást is okozhatnak. Innentől tehát egyértelmű, hogy fel kell készíteni az arcbőrünket ezek legyőzésére. Ha megerősítjük az úgynevezett bőrgátat, akkor nem, vagy csak nagyon kis mennyiségben kerülhetnek szennyeződések a bőrünk alá. 



Így használom!

Az első és legfontosabb tudnivaló az alkalmazásáról az az, hogy önmagában nem lehet felkenni, mindig az arckrémhez (egyéb hidratálóhoz) kell hozzáadni, valamint szemkörnyéken nem szabad használni és minden használat előtt alaposan fel kell rázni. Mivel azt külön sehol nem olvastam, hogy reggel, vagy este kell használni, ezért nekem elsőre úgy volt kényelmes, hogy esténként, az esti rutinomba illesztettem be. Tehát minden esti arctisztítás után, mikor a hidratálómért nyúltam, akkor nyomtam ebből is egy pumpányit. Mivel a textúrája nagyon könnyed, picit géles, picit olajos, de leginkább vizesnek mondanám, így nagyon könnyen elkeveredik az arckrémmel, és a bőrön is könnyű eloszlatni. A beszívódását szinte észre sem lehet venni, annyira gyors. A bőrömön körülbelül egy hét után vettem észre, hogy sokkal egészségesebb a kinézete, nem olyan fakó, és szürke, minden reggel "kipihent" volt az ábrázatom. 



Aztán két hét után úgy gondoltam, miért nem alkalmaznám reggel is, pont egy hidegebb időszak volt, így reggel is igényelte a bőröm a hidratálást, így reggel is nyomtam egy pumpányit a krémemhez. Ez viszont már nem igazán tetszett a bőrömnek, az üdeség maradt, viszont megjelentek apró kis fehér pattanások főleg az állam és a halántékom környékén. Mivel semmi mást nem változtattam a reggeli rutinomon, csak ez jött be pluszba, így ezt egyértelműen hozzá kötöttem és leálltam a reggeli használattal. Azóta a probléma ahogy jött, úgy el is múlt, és a bőröm továbbra is ragyogó és friss kinézetű reggelente. 


Ha szeretnétek kipróbálni, vagy bármely más Ringana termékkel ismerkednétek, akkor keressétek a magyar nyelvű webshopban IDE KATTINTVA!



* a bejegyzésben bemutatott terméket tesztelésre kaptam.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger