2020. december 12., szombat

Last minute ajándéktippek nőknek!

 

Lassan célegyenesbe fordulunk, már ami a karácsonyt illeti, szerintem már az is karácsonyi lázban ég, aki esetleg eddig visszafogta magát, vagy egész egyszerűen eddig nem kapott még kedvet a hangolódáshoz. Talán már az ajándékok is megvannak sokunknál, de biztosan vannak még akik ötlet hiányban szenvednek és jól jönne pár mentőötlet, mit is tegyenek a fa alá női ismerőseiknek, családtagjaiknak. Most nekik készültem egy listával, online beszerezhetőek, így kis sem kell otthonról mozdulni!




Vannak dolgok, amiket szerintem minden nő szeret, vagy ha nem is éppen rajong érte, de általában megtalálható a háztartásában, a fürdőszobaszekrényében vagy épp az éjjeliszekrényen. Az egyik ilyen a gyertya, ami lehet illatos, lehet különleges formájú, ropogó kanócú vagy ezek kombinációja is, jó ránézni, melegséggel tölti el az embert, még ha nem is gyújtja meg. Bevallom, a különlegesebb darabokat régen nem használtam el, mert sajnáltam őket, ma viszont már különösen jól esik a lelkemnek egy-egy szépséges darab égetése.


Ha hosszú hajú a megajándékozni kívánt hölgy, akkor jó ötlet lehet egy különlegesebb hajbavaló szett is. A különleges hajgumik nagyon fel tudják dobni az outfitet, még a legunalmasabb, legegyszerűbb ruhákat is különlegessé varázsolhatjuk ilyen különleges kiegészítőkkel. A gyöngy örök klasszikus darab, és a púder színek is nagyon univerzálisak, válassz ilyenek közül és nagy eséllyel betalálsz, vagy jöhet az örök kedvenc, a fekete is!





Aminek talán szintén minden nő tud örülni, az egy különlegesebb körömlakk. Ezek közül szín alapján azt tanácsolom olyat válassz, ami univerzális, nem túl hivalkodó. Kivéve persze, ha a kiszemelted rajong a feltűnő és vad színekért, mert akkor hajrá vörösek, lilák és társaik. A többiek pedig inkább maradjanak meg a nude vonalnál, vagy ami még nagyon jó ötlet lehet, az a körömerősítő lakk! Ilyenekből is nagy a választék, vannak olajos bázisúak, és vannak sima verziók is, mindkettőben az a jó, hogy táplálják, erősítik a körmöket, és csodás fényt is adnak nekik!




Ti melyik ajándéknak örülnétek leginkább a fenti 3 közül?

Anett


*a bejegyzés a Notino-val együttműködésben készült



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger