2020. július 29., szerda

A Cif zöldebbé teszi a takarítást - Cif Ecorefill utántöltő


Sziasztok! Most egy olyan újdonságról szeretnék Nektek beszámolni, ami egy nagyon előremutató színfolt a "hagyományos" tisztítószerek piacán, ez nem más mint a Cif utántöltője, az Ecorefill! Igen, végre kapható utántölthető tisztítószer nálunk is a boltokban!



Sok utántöltővel találkoztunk már eddig is a boltok polcain, én legutóbb egy tusfürdőnek örültem nagyon, de most itt a háziasszonyok álma is, egy pici, de annál koncentráltabb utántöltő formájában, a Cif-től. Nem kell lemondanunk a környezettudatos tisztításról akkor sem, ha megmaradnánk a jól bevált, bolt szereknél, mert az Ecorefill-nek köszönhetően sokkal kevesebb műanyag termelődik, így kevesebb terheli majd a kukánkat is.



A Cif Power&Shine Eco Refill utántöltő 75%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz, mint a Cif P&S 750ml-es sprayk. A flakont akár 14-szer is újratöltheted anélkül, hogy újat kellene vásárolnod. A szuperkoncentrált formulának köszönhetően olyan tiszta eredményt érhetünk el vele, mint a megszokott szórófejes termékkel. Nagyon egyszerű a használata is, ha kiürült a spriccelős flakonod, csak töltsd fel a jelzésig vízzel (sima csapvíz tökéletes) majd csavard rá az Ecorefill tubust és várd meg míg teljesen áttöltődik és a vízzel kicsit össze is rázhatod. Ennyi, már indulhat is a takarítás! Én a konyhai verziót próbáltam, grillrácson is tökéletesen bevált, szépen letisztította a zsírt és az odaégett dolgokat is. Egyébként fürdőszobai verzióban is kapható, mindenképp kipróbálom majd azt is. Kapható minden nagyobb drogériában és hiper/szupermarketben!


A bejegyzésben bemutatott terméket TRND projekt keretében kaptam kipróbálásra!
#trnd #cifecorefill #lessplastic

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger