2016. április 2., szombat

Újabb közös unboxing Szofival | Mommy Mia box videó!

Végre elérkezett az év első mama-baba meglepetés doboza, nagyon vártam már és reméltem hogy az évet erős kezdéssel inditják.

Nagyon örülök hogy ezúttal két napos volt a rendelési időszak ugyanis pont úgy jött ki hogy az első napon kb otthon sem voltunk, rengeteg az elintéznivaló a költözés kapcsán még most is. Örömmel láttam este a Facebook-on hogy másnap is van még lehetőség, szóval le is csaptam rá. Megint sok újdonság került a dobozba, és ezúttal egy "tagsági kártya" is, mely szeirnt V.I.M lettem (Very Important Mom) és ezzel jogosult lettem ezúttal egy plusz termékre, valamint hamarosan egy zártkörű klubba is betekintést nyerek. Na nem kell csüggedni mert a tagság folyamatosan bővül, azok kerülhetnek be akik előfizetnek a dobozra vagy legalább már 5 dobozka boldog tulajdonosai.

Nem is húzom tovább a szót, lássuk mi volt a márciusi Mommy Mia box tartalma, és lássuk hogy boldogultam a kis segitőmmel a videózás alatt...Annyit elöljáróban elárulok hogy közel 40 perces lett a felvétel amiből jócskán vágtam...szeretnélek megkimélni titeket ugyanis annak a látványától ahogy egymás kezéből vesszük ki a termékeket ami után persze néha sírás is van...


Nektek hogy tetszett a doboz tartalma?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger