2015. június 22., hétfő

Nyárindító gift swap! - Mit kaptam? (+VIDEÓ)

Rami ismét szervezett gift swap-et, aminek a lényege hogy a jelentkezők egymást ajándékozzák meg egy meghatározott összeg keretén belül. Vártam már hogy legyen újra ilyen kezdeményezés, szerintem nagyon aranyos dolog, szeretek ajándékozni és legutoljára a blogkarácsony volt az amiben részt vettem.
 Az én párom Eleni lett, tőle kaptam ajándékot, nagyon-nagyon eltalálta miket szeretek mostanság, pedig csak picit segitettem neki! Én pedig Zsaninak ajándékoztam, remélem tetszett neki a csomagocska! Ha kiváncsiak vagytok miket kaptam akkor nézzétek meg a videót, a poszt végén találjátok. Addig is hoztam pár képet kedvcsinálónak :) alig vártam hogy lefényképezzem őket és végre kibonthassam az egyiket. Köszi Eleni, szuper csomi lett és köszi Rami a szervezést!



A videót pedig itt tudjátok megnézni:


Ti szeretitek az ilyen ajándékozós kezdeményezéseket?

6 megjegyzés:

Rami írta...

Köszi, hogy részt vettél, nagyon klassz dolgokat kaptál, és úgy örülök, hogy videót is készítettél. :)

Eleni írta...

Agyon izgultam magam, de úgy látom tényleg minden jó lesz ^_^ használd egészséggel, és Örülök hogy tetszett a meglepetés:)

Panna írta...

Az a körömlakk nagyon szép, szerintem megnézem magamnak legközelebb, pont ilyesmit keresek :) És mennyi maszk, te jó ég, nem bírnám kivárni míg mindet ki nem kipróbálhatom! :)

Elíz írta...

Jó kis csomagot kaptál :)

Szöszi írta...

Jó kis csomagocska a lemez nagyon kedvemre való :)

Megaera írta...

Nagyon jó dolgokat kaptál :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger