2015. február 17., kedd

Elfogytak! | december - január

Mostaztán már tényleg nagyon bele kell húznom a fogyasztásba mert már egy újabb polcot töltöttek meg a kencék a fürdőben, igy gyorsan bele is néztem az elfogyott flakonos dobozba hogy vajon üres??? Nem fogy semmi? Szerencsére azért volt benne pár dolog, de továbbra sem tudom hogy az a sok testápoló krém mikor fog eltűnni....
Úgy tűnik elfogyott két hónap alatt négy tusfürdő is ami természetesen nem csak az én érdemem hanem páromé is. Főként a Greenland radirozós tusi elfogyasztását biztam rá, nagyon szerette, szóval ezer hála neki hogy leszámolt vele mert én utáltam. Az az illat és azok a picike radirozó szemcsék...brr. A Fa tusikkal már nem volt ilyen problémám, bár a barackos még belecsúszott abba az időszakba amikor érzékenyen érintettek az erős illatok így nem minden nap érte nyúltam, de kellemes volt, viszont ha választanom kellene akkor inkább a kakaóvajast választanám. Sokkal jobban hidratált, ezerszer krémesebb volt az állaga is, és az illata sem annyira zavaró. Az Oriflame parisian delight tusfürdője nem hagyott bennem mély nyomot, olyan kb mint a DM saját márkásai, kellemes kis illat, híg állag, kicsit szárit is de egynek elmegy. Inkább tavasszal, nyáron lehet ez jó választás.
Hajravalók közül sikerült egy sampont ellőni, elég nehéz volt, ugyanis a Head&shoulders-re vagyok rákattanva mostanság. De elfogyott nagy nehezen a Schwarzkopf BC sun protect családból a sampon. Nem volt rossz egyébként csak zsiros hajammal nem nagyon tudott mit kezdeni, eléggé hamar visszazsírosodott tőle és hát a korpa is hamar megjelent. Szóval inkább arról lehet szó hogy nem az én hajtipusomnak találták ki. Sajnos a rózsás kis minták is elfogytak, róluk az előző kedvences posztban beszéltem, ilyen finom rózsa illattal nem igen találkoztam még a szépségápolásban. Nagyon hiányoznak, feldobták a hajmosást... :(
Testápolók közül csak egy - ezt leirom mégegyszer mert szörnyű, szóval csak egy darab - kis Alverde testvajat használtam el, nem is értem, pedig decemberben kentem magam rendesen. Borzasztó, soha nem fognak elfogyni a testápolóim, három is fel van kezdve...Mit csináljak??? Másnak hogy sikerült elkennie a több szám ml-es testvajakat??? Valaki sürgősen adjon tanácsot, lehet cipőpucolásra is ezt kéne használnom? Szóval nem volt rossz ez a kis testvaj de továbbra sem rajongok az ilyen vajakért. Arcápolásban nem voltam aktív, így csak egy Vichy 3 in 1 arclemosótól búcsúzhatok, nem különösebben kedveltem, zsírósította az arcom és nehéz volt lemosni, a szemem pedig csípte.

Összességében nem rossz, legalább elhasználtam pár olyan dolgot is amiket nem annyira kedveltem, igy nem kell őket kerülgetnem, de azért rá kell kapcsolnom a további dolgok fogyasztására. 

Nálatok is ilyen nehezen megy 1-1 termék elhasználása?

5 megjegyzés:

Eleni írta...

:D Ötször visszaolvastam ezt a mondatot, akkorát röhögtem rajta :D
"Testápolók közül csak egy - ezt leirom mégegyszer mert szörnyű, szóval csak egy darab "- :D Közben azért gondolkodtam is....nekem Havonta elfogy egy testápoló krém, minden másnap használok...mondjuk, legalábbis igyekszem. Ha valami nem válik be testre, azzal a lábfejem, talpam kenem be. Szóval talán, ha minden másnap tudsz, te is testaplózni akkor elfogynak. Mondjuk nekem csak egy van mindig felbontva.

Lora írta...

átérzem a testápolós problémát, ajándékba is rengeteget kaptam anno pl karácsonyra.. és csak állnak otthon. a kis alverde vajakból megvan a pink és a karácsonyi szett is - SAJNOS, mert nekem nem igazán használnak. egyedül a TBS mézes testvaja bír el a viszkető bőrömmel, viszont van kb ezer másik testápolóm, amelyek meg csak állnak a polcon, és hiába használom kényszerből őket, sehogy nem akarnak elfogyni. :( plusz a másik szívfájdalmam - így nem is tudok újakat venni.

PAncsi írta...

Örülj neki, hogy nincs szükséged testápolóra, ezek szerint nem olyan száraz a bőröd! :)
Én majdnem minden hónapban elhasználok egyet, mert ha 2 napig nem krémezem a bőröm fürdés után, megőrülök, olyan kellemetlenül száraz.
Ha egy krém nem válik be testápolónak, szerintem is jó ötlet lábfejre, kézre elkenni, azok bőre is hasonló :)
Én a nemszeretem kézkrémeket szoktam testápolónak elhasználni.

Mia írta...

Nekem mar regota nincs tobbfele rossz testapolo, amit muszaj elhasznalnom, mert regota nem kiserletezem. A legjobb a Bioderma Atoderm testapoloja telre. Ezt is akkor veszem, amikor 1+1-es akcio van, igy ket 500 ml-es testapolot kapok ugyanannyiert :)kb 6 ezer 1 l. A legjobb! Drogerias testapolo szoba sem johet mar tobbe.

Anett írta...

Azrail: hát igen, vicces de szomorú is egyben, pedig lenne okom használni őket. De lehet inkább rá kéne vennem a páromat hogy használjon testápolót ő is!!! :)

Lora: szerencsére én nem vettem meg a karácsonyi szettet pedig nagy volt a kisértés, de akkor már tudtam hogy igazából annyira azért nem jók, annyira nem kedvelem őket hogy betárazzak belőlük

PAncsi: dehogynem van szükségem rájuk....olyan száraz a bőröm hiába iszok napi 4 liter vizet. Most azt vetettem be hogy minden helyiségbe raktam egy flakonnal, igy például a mosogató mellett is van egy krém igy egyből tudok kenni ha végeztem :)

Mia: én a saját márkásakkal vagyok igy, már nem veszek belőlük mert tudom hogy nem válnak be. Lehet testápolóból is be kéne szereznem egy igazán minőségit és akkor nem lenne itthon ezer féle krémem.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger