2015. február 19., csütörtök

Bourjois 24H Color edition | Teszt

Végre egy újabb krémes szemfesték a piacon - gondoltam én mikor megláttam róla az első képeket, aztán vártam hátha nálunk is kapható lesz, de december környékén már feladtam, én nem találkoztam vele élőben sehol, csak a szuper színmintákat nézegettem a neten. Hát persze hogy nálunk ez sem kapható...

De ha mégis valakinek van infója róla hogy melyik drogériában lehet meglelni az sürgősen irjon mert megyek és végigtapizom az összes szint! Addig viszont marad az online beszerezhetőség, én az Iparfümériánál találtam rá és meglepően sok árnyalatban kapható. Én persze maradtam a komfortzónán belül, kicsit bánom már hogy nem a kéket választottam de igy legalább egy minden nap bevethető univerzális termékkel bővült a készletem.

Ez egy "cream to powder" formulájú krémes szemfesték ami annyit jelent hogy a krémes állagból felvitel után porállagú hatást kapunk. Ez nálam igaznak is bizonyult, valószínűleg ezért van az hogy krémes alapként nem vált be, ugyanis mire feltenném rá a por állagú festéket, már önmaga is azzá vált. 

Szinét tekintve féltem tőle hogy olyan lesz mint a kedvenc bronzos árnyalatom de nem, ez teljesen más, sokkal finomabb és lágyabb, inkább pezsgőszínre hajaz, a neve Pétale de Glacé ami fogalmam sincs mit jelent, de úgyis swatch alapján dönt az ember nem név alapján. 


A másik sarkalatos pont ugye krémes termékeknél a tartósság. Nos, ez érdekes pontja a terméknek ugyanis a felső szemhéjon alap nélkül 4-5 órát birt ki az én olajos szemhéjamon, ami egész jó, bár nem egy teljes munkanap de krémes festéktől ez szerintem szuper. Természetesen szemhéjalapozóval egész nap tökéletesen tart. Viszont az alsó szemhéjamon nekem alappal is beleült a ráncocskákba, nem tudom mi okból, valószínűleg azért mert ott mélyebbek a ráncaim.... amiket nincs az a krém ami eltüntetne már, ez van :)

Mivel a formulája már önmagában is elég lágy így én mindig ecsettel viszem fel - meg amúgy is én minden krémes terméket azzal viszek fel, nem szeretek belenyúlni - szóval nem szükséges számára a kéz melege hogy megolvadjon kicsit és eldolgozhatóvá váljon. Kipróbáltam persze ujjal is, de szerintem az ecsetet jobban kedveli, valahogy azt vettem észre hogy az ujjamon több cucc maradt mint ami a szemhéjamra felkerült. Lehet hogy a "cream to powder" miatt...

Összességében sajnálom hogy nálunk nem kaphatóak ezek a festékek mert a színválaszték és az újfajta formula miatt biztosan sokan kedvelnék, és árban is elég komoly konkurenciát jelentene a már forgalmazott termékeknek.

Ti kedvelitek a krémes szemfestékeket? Melyik a kedvencetek?

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Én a fehéret láttam külföldi youtube-osoknál és nagyon tetszik de nagyon szomorú hogy megint egy jó terméket nem lehet itthon kapni :/

Elíz írta...

Szép színe van :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger