2014. december 12., péntek

Karácsonyi TAG!



Annyi karácsonyi TAG kering már a blogvilágban és most végre nekem is jutott rá időm, ráadásul egyből két kérdéssort is megválaszoltam! Az az igazság hogy teljesen kikapcsolt ez az egész poszt, olyan jó volt kicsit hangolódni az ünnepekre! Ha érdekelnek a válaszaim, hogy nálunk milyen lesz a karácsony akkor olvassátok el a posztot és ha van kedvetek töltsétek ki Ti is! Ér ám csak 1-1 kérdésre is válaszolni!

1. Kedvenc karácsonyi filmed?
Kövezzetek meg de a Reszkessetek betörők! Természetesen az első rész a legjobb de a többi is jöhet! Ezen kívül az Igazából szerelem - ofkosz... és a Holiday, Grincs, Télapu (igen, jól olvastad a Télapu) és kb minden amiben vagy egy kicsi hó és legalább egy fenyőág :)


2. Kedvenc karácsonyi szín?

Hűha...ezzel most bajban vagyok mert a piros-arany kombó de nem tudnám elképzelni a saját karácsonyfámon mert nem illik a szoba színvilágához. Így lila-pink-ezüst lesz idén is, mint tavaly :)


3. Szeretsz kiöltözni Karácsonykor vagy maradsz a pizsidben?

Sosem vagyok otthon pizsiben huzamosabb ideig, max délelőtt - hihihi :) Karácsonykor (24-e) sincs ez másként, reggel sokáig henyélünk, reggelire az előző nap sütött süti és egyéb finomságok majd elkészítem a szokásos könnyű ebéd szerű vacsorát (aznap én már nem sokat forgok a konyhában, inkább nézem a karácsonyi filmeket!). Szóval hogy a kérdésre is válaszoljak, nem vagyok többet pizsiben mint máskor.


4. Ha csak egy valakinek vehetnél ajándékot, ki lenne az?

Páromnak vennék egy színházbérletet, úgyis mindig engem vinne magával (ugye?) szóval lényegében magamnak. De azért azt mégsem írhatom hogy MAGAMNAK!?!?! :)


5. Este nyitod ki az ajándékod vagy reggel?

24-én este. Ez a sorrend: délután feldíszítjük a fát, aztán pihi, szabadfoglalkozás, gyönyörködés a karácsonyi fényekben, mézeskalács emésztése. Majd este felé valahogy beszivárognak az ajándékok a fa alá (ezt a részt még nem dolgoztam ki...)


6. Építettél már mézeskalács házat?

Nem, szerintem ez gyerekkel az igazi móka, így majd pár év múlva. 


7. Mit szeretsz csinálni a karácsonyi szünetben?

Hogy miben? :) Ja, amikor sikerül karácsony előtt pár nappal szabadságra menni....na jó ez idén mondjuk nem lesz gond :) de volt egy év mikor 22-én még dolgoztam, az szörnyű volt és két ünnep közt is melózni kellett. Hogy mit szeretek csinálni? Csupa uncsi dolgot, pihenni, nem gondolni semmi komolyra vagy éppen komoly dolgokat tervezgetni. Idén valószínűleg a babavárás lesz a középpontban illetve ideje lenne megtervezni a jövő októberi Londoni utazást is :)


8. Mit kívánsz (kérsz) Karácsonyra?

Könnyű szülést. Ezen kívül valaki hozzánk vághatna egy 20 éves őssejt tárolási szerződést. Amúgy persze semmi nem kell hiszen megvan minden, szeretet, egészség, béke :)


9. Kedvenc karácsonyi illat?

Bejgli, rántott hal, halászlé, kocsonya, csillagszóró. Azt hiszem éhes vagyok mikor ez a poszt készül...


10. Kedvenc karácsonyi étel?

Bejgli, rántott hal, halászlé, kocsonya, csillagszóró. Ja nem, a csillagszóró nem...Azt hiszem éhes vagyok mikor ez a poszt készül...




1. Mit fogsz csinálni az ünnepekkor? 

A szokásos sablonos dolgokat. Pihenek, sorra járom a rokonságot és betegre eszem magam. Ezen kívül tervezgetünk majd mindenféléket, és megbeszéltük hogy elkezdjük feltölteni a babanaplót infókkal és képekkel :)

2. Cukorpálca vagy mézeskalács? 
Mézeskalács, és idén remélem már saját tésztából és nem boltiból!

3. Kedvenc karácsonyi dalod? 
Csendes éj, általában könnyes lesz tőle a szemem is.

4. Mi volt a legkínosabb ajándék amit kaptál? 
Ha én ezt most ide leírom és az a valaki elolvassa, bár már mindegy.... Egy bicikli volt. Három év után kaptam egy biciklit.

5. Csináltál már hóembert? 
Naná, imádom! Bátyámmal egyszer csináltunk egy két métereset.

6. Kedvenc karácsonyi parfümöd?
Nincs kimondottan karácsonyi parfümöm, ilyenkor is  mint egyébként az édes illatokat kedvelem.

7. Mi számodra a legjobb/legfontosabb a karácsonyban? 
A családi béke és szeretet.

8. Igazi vagy műfenyő? 
Imádom az igazit, de praktikus okokból inkább mű. Meg sajnálom is a halott fát feldíszíteni, kicsit morbid, de az illata jó. Tavaly vettem egy műfenyőt így idén csak ki kell hajtogatni.

9. Mikor díszíted fel a fát? 
24-én mikor elkezd kicsit sötétedni, kb 4 körül kezdem és két órát simán elszórakozok vele. Közben forralt bort vagy pezsgőt iszom. Idén valószínűleg forralt bor lesz mert azt meg tudom jó vizesre csinálni így nem lesz gond, vagy esetleg gyerekpezsgő. Azt is imádom.

10. Elektronikus vagy postai képeslap?
Egyik sem. Régen a rokonságban küldözgettem képeslapot de senkit sem érdekelt így leszoktam róla.

Töltsétek ki Ti is ezt a rövidnek nem mondható Tag-et! Kíváncsi vagyok hogy nálatok hogy telnek az ünnepek!

És ha még nem jelentkeztél a karácsonyi nyereményjátékomra akkor ITT megteheted!

3 megjegyzés:

Zsófi írta...

De jók ezek a tag-ek:) Lehet ,hogy az egyiket kitöltöm
Egyet nem rég én is kitöltöttem: http://mazsolavilag.blogspot.com/2014/11/karacsonyi-tag.html

Réka írta...

Télapu *.* A legnagyobb kedvencem *.* minden évben megnézek gyerekkorom óta :D A szabadságos dologban együtt érzek... örülök, ha 23.-án este beesek otthon, anyuéknál az ajtón :D közel 200 km-erre innen ahol vagyok... :)

Anett írta...

Mazsola: örülök hogy tetszett, mostanában nagyon rákattantam ezekre YT-on is :)

Ria: hát igen voltak elég rohanós karácsonyaim, de szerencsére nem mind. Egyébként még nem láttam hogy reklámozták volna a Télaput a tévében, remélem azért lesz, mert igazából úgy szeretem a karácsonyi filmeket leginkább hogy Tv-ben nézem, az olyan nosztalgikus :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger