2014. november 1., szombat

Sajtóanyag | Artistry - A rohanós reggelek megmentője

Reggelente plusz 5 perc alvás, vagy egy csésze frissen főzött kávé aranyat ér. Az extra percek viszont sokszor a smink rovására mennek. Az alapozó felvitele nagy körültekintést igényel, hiszen ha nem dolgozzuk el megfelelően, könnyen foltos, természetellenes lehet a végeredmény. Ráadásul ezután még púderrel is fixálni kell, ha azt szeretnénk, hogy a sminkünk egész nap tartson.

Az ARTISTRY™ púderalapozójának segítségével ezeket egy lépésben, akár útközben is elvégezhetjük! A praktikus kompaktot bedobhatjuk a táskánkba, így a reggel elkészített make-up bármikor könnyen felfrissíthető.

Az ARTISTRY EXACT FIT Púderalapozó finom összetételének köszönhetően észrevehetetlenül simul a bőrbe. Hála a különleges összetevőknek, mint a tahiti gyöngyök és az optikai prizmák, arcbőrünk összképe azonnal egységesebbé válik, a bőrhibák, a tág pórusok és a sötét foltok láthatósága csökken, a matt hatás pedig hosszan tart. Ráadásul az SPF 20 védelmet nyújt a káros UVA/UVB PA+++ sugarakkal szemben is.

Használata egyszerű, a púder a könnyűtől a teljes fedésig nagyon jól építhető a kompakt aljában megbújó különleges applikátornak köszönhetően. A bársonyos oldalát használva könnyű-közepes, a szivacsos oldallal pedig maximális fedést lehet elérni. 

A termék 8 árnyalatban kapható, amelyek közül mindenki megtalálhatja a bőrszínéhez leginkább illőt. Bőrgyógyászatilag tesztelt, illatmentes és olajmentes. Minden bőrtípusra, így érzékeny bőrre is alkalmas. Ár: 13 900,00 HUF

Az Amway-ről

Az Amway (amway.com) világszerte a közvetlen értékesítési iparág egyik vezető vállalata. Az 1959-ben az egyesült államokbeli Adában alapított és jelenleg is ottani székhellyel működő Amway több mint nyolcvan országban kínál fogyasztóknak szánt termékeket és üzleti lehetőséget. Az Amway legnépszerűbb márkái a NUTRILITE® vitaminok, ásványi anyagok és étrend-kiegészítők, az ARTISTRY® bőrápolók és dekorkozmetikumok, valamint az eSpring® víztisztító rendszerek. A legutóbbi pénzügyi évben az Amway vállalatcsoport éves árbevétele 10,9 milliárd dollár volt. 


A termékekről bővebb információ: www.amway.hu

A "Sajtóanyag" posztok mindig egy adott termék/termékcsalád bemutatására kapott hivatalos információkat tartalmazzák, nem a saját tapasztalatomon alapulnak. 

2 megjegyzés:

Mia írta...

Sztem iszonyatosan tularazott termek.... Soha nem vennem meg, mert a markanev nekem mar elcsepelt esdnem egyenlo a Shiseidoval, vagy YSL-nel, de meg sorolhatnam.

wonderful-fleur írta...

Jártam egyszer egy ilyen bemutatón, ha érdekel, olvasd el :) http://wonderful-fleur.blogspot.hu/2014/09/szepsegapolasi-bemutaton-jartam.html

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger