2014. november 19., szerda

Elfogytak! - 2014 szeptember/október (+VIDEÓ)

Az az igazság hogy szörnyen visszacsúsztam a felhalmozók táborába - úgy érzem, ezért gyorsan készítenem kellett egy "mi fogyott el" posztot, csak hogy a lelkiismeretemnek jobb legyen.
Lehet hogy készítenem kellene egy posztot arról hogy miből mekkora készlet áll itthon, csak hogy kicsit rosszabbul érezzem magam - így karácsony előtt - és érezzem azt hogy most már talán elég lesz... nem tudom. Tény, hogy az utóbbi időben annyi jó termékkel találkoztam, ami persze egyből kell is, hogy nehéz volt visszafogni magam és bevallom volt hogy nem is tettem. De ideje lenne kicsit számba venni hogy is állunk, addig viszont gyönyörködjünk együtt a fenti elfogyott kupacban és videó formájában alant :)


Nálatok mi a helyzet most felhalmozás terén?

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

4 megjegyzés:

Lolli írta...

Jujj, hol vetted a videóban rajtad lévő nyakláncot? Ugye az ilyen rózsás arany? Ilyet akartam venni...

Anett írta...

Lolli: H&M-ben vettem még tavasszal, igen rosegold, ha jól emlékszem 2450 Ft volt. Egyébként a H&M-ben mostanában csomó jó ékszert látok :)

Unknown írta...

Nekem most van 3 zacsko Vichy teszterem, amit igyekszem minel elobb elhasznalni,s, bar nem beauty, de van egy rakas magazin a komodon, amit felhalmoztam, de meg nem volt idom elolvasni.
Szep napot,
Anami, xx
www.anamiblog.com

Lolli írta...

Köszi, akkor jól emlékeztem! :))

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger