2014. május 15., csütörtök

Termékminták elfogyasztása projekt - Lush

Még a karácsony utáni nagy leárazáson rendeltem magamnak pár LUSH terméket (poszt ITT) és ahhoz a vásárláshoz kaptam ajiba ezt a három termékmintát - amit azóta sikeresen ki is végeztem.
Jajj annyira illatos volt az a rendelés, hogy azóta sem éreztem egyszerre ennyi fantasztikus illatot! Az arclemosóból és a testradírból még van egy kevéske, úgy vigyázok rájuk hogy minél tovább velem legyenek! A szappant anyukámnak ajándékoztam, mert mikor meglátta (vagyis megillatolta) láttam a szemében felvillanni a KELL feliratot :) ő amúgy is szappanokat használ én meg ritkán, szóval neki ajándékoztam. Azt mondta fantasztikus volt! És ez a három kis minta volt még a rendelésben, nagyon-nagyon örültem nekik, főleg mert benne volt a Popcorn ajakradír, és hát elfogyasztottam mindet.

Az ajakradíron kívül egy krém és egy tusfürdő volt még az ajándékok közt, melyek közül már elsőre is sejtettem hogy a tusfürdő erős lesz az orromnak, a krémet viszont imádni fogom. Így is lett. 
Popcorn ajakradír
Ez a kis mennyiség nagyon sokáig elég volt, szerintem két hónapig simán kitartott, hiszen egy nagyon kevés mennyiség is elég ahhoz hogy szépen leradírozza az ajkainkat. El sem tudom képzelni hogy a teljes kiszerelés milyen sokáig elég lehet, ami jó hír, mert azért nem egy olcsó termék (2390 Ft/25 g). De ha azt nézzük hogy milyen kellemes használni, az íze és a hatékonysága is szuper! Kókuszvajat és jojobaolajat tartalmaz, ezektől lesz finom hidratált a szánk.

Karma kream
Ilyen fantasztikus illatú testápolót még sosem találtam mint ez! Tényleg úgy éreztem magam mintha egy illatos fürdőben lennék, vagy épp abból szálltam volna ki. Nagyon nyugtatólag hatott rám, mindig este fürdés után, elalvás előtt használtam a kézfejemre és olyan jót aludtam tőle! Az állaga könnyed és gyorsan felszívódik, ez a kis mennyiség 3 alkalomra volt elég a kézfejemre. Mandulaolaj és kakaóvaj van benne, gondolom ezeknek is köszönheti a finom illatát. Sajnos az ára elég húzós, 6050 Ft / 225 g.

Flying Fox tusfürdő
Ez volt az ami már a tégelyben is az "inkább nem" illatot árasztotta magából, nekem szörnyen tömény, szúrós fűszer illatnak tűnt. Nem tudom melyik összetevőjének köszönheti ezt, elméletileg a világ különböző részeiről tartalmaz mézeket, és persze illóolajok is vannak benne. Hajmosásra is lehet használni, de én ezt nem próbáltam ki, így is a bőrömön nagyon megmaradt az illat, erős volt még úgy is. Árát tekintve 2350 Ft/ 100 g nem olyan rossz, tekintve hogy tényleg nagyon tartós az illat, remélem van kellemesebb illatú testvére is.

Lush termékeket egyébként neten is tudtok rendelni ha épp nincs a közeletekben üzlet, a Lush.hu oldalról rendeltem én is, mert féltem ha bevetem magam a boltban válogatásba akkor nem tudok megállni pár terméknél :)

Ti is szeretitek az ilyen mini ajándékokat vásárláskor? Rendeltetek már a Lush-tól? Szeretitek a termékeiket?

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

1 megjegyzés:

djkaty írta...

Na, a Flying Fox egy olyan, hogy szeretném majd megszagolni valamikor, és úgy eldönteni, hogy kell-e nekem, bár általában lebeszélem a tusfürdőikről az áruk miatt :-)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger