2013. december 3., kedd

Termékminták elfogyasztása projekt - Vichy

Rendületlenül folyik a termékminta elfogyasztós projekt, magam is meglepődtem mennyi kiürült tasak lapult a dobozom mélyén. Mivel a legtöbbjük Vichy így gondoltam írok először róluk egy összefoglaló posztot.
Vichy Dermablend folyékony alapozó
Alapozót nagyon ritkán szoktam csak használni, általában tökéletesen elég számomra egy BB krém, vagy egy kis korrektor. Ebből az alapozóból két mintám volt, el is használtam mindkettőt. Számomra az erős fedésűek közé tartozik, a pattanásokat és anyajegyeket is eltakarja, természetesen egy kis pirosság vagy tág pórus meg sem kottyan neki. Nekem a 25-ös nude árnyalat volt meg, de ezt is sötétnek találtam, így keverve használtam az arckrémemmel, így a színe is jó lett és a fedése is átment közepesbe pont ahogy én szeretem. Egyébként önmagában (vagyis arckrém hozzáadása nélkül) nagyon matt bőrfelszínt ad, én jobban kedvelem ha megmarad egy pici fénye az arcomnak, szerintem az természetesebb hatást nyújt.
Vichy idéalia smoothing and illuminating creme
Ebből nagy bánatomra csak egy tasakom volt, de nagyon jó ez a krém! Én reggelente használtam és teljesen felfrissült tőle az arcbőröm, üde és ragyogó lett tényleg. Szerintem ez annak is köszönhető hogy egy picit fényes marad utána a bőr, nem úgy fényes mintha zsíros lenne, hanem mintha nagyon-nagyon apró csillámok/pigmentek vagy fényvisszaverő részecskék lennének benne. Kellemes volt használni mert nagyon hamar beszívódott és az illata is nagyon kellemes.
Vichy aqualia thermal light
Ebből is csak egy mintám volt, de igazából ezt nem bánom mert nem hagyott bennem maradandó élményt. Az én bőrömnek kicsit sok volt, pedig light van rá írva, nálam inkább éjszakai krémként lenne elképzelhető.
Vichy aqualia thermal night spa
Erről a krémről már írtam ITT, nagyon szerettem, szerencsére volt belőle pár mintám még így gyorsan elhasználtam azokat is. Kellemes kis éjszakai krém, se nem túl sok se nem túl kevés, nem éreztem utána ragacsosnak, zsírosnak a bőröm, reggelre pedig szuper puha lett nem voltak száraz részek.
Vichy idéalia BB krém
Ha jól látom 5 mintát használtam el belőle, ő volt az egyetlen a csapatból aki egyáltalán nem jött be. A színe tökéletes volt, kissé rózsaszínes, jól illett a bőrszínemhez. Viszont nagyon fénylett utána a bőröm, még egy óra elteltével is, szóval jó alaposan le kellett púdereznem hogy indulásra kész legyek. Úgy meg már kissé mű volt az összhatás. A hidratáló hatása nagyon jó, viszont a fénylő bőrt nem szeretem, úgyhogy elhasználtam ugyan de nem vált be összességében.
Vichy liftactiv serum 10
A végére hagytam a legnagyobb kedvencem! Ez egy öregedés gátló szérum, amiből elég egy-két csepp az egész arcra, lehet reggel és este is használni, szuper könnyű az állaga és szépen kisimítja a bőrt. A homlokomon és a szemem alatt a pici ráncokat szépen mérsékelte, nagyon szerettem használni! Ha van belőle mintátok akkor gyorsan vegyétek elő és próbáljátok ki, megéri, utána pedig írjátok meg hogy nektek hogy tetszett :)

Ti próbáltátok ezek közül már valamelyiket?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger