2013. december 1., vasárnap

Princess - NOTD

Ma egy igazán hercegnős manikűrt hoztam! Ennyire cukorfalat színt szerintem még sosem kentem a körmeimre, ezért extra sok kép is készült róla és a bejegyzésben is jó sok kép lesz :)
 A "stars" szóból mire következtet a magam fajta körömlakkfüggő, ha nem arra hogy eszméletlen csillogásban lesz része ha felkeni a lakkot. És bizony ez így is történt, direkt egy vakus képet tettem be elsőként a posztba, mert élőben pontosan ennyire (vagy talán picit jobban is) csillogott a körmeimen. A második képen nappali fényben, vaku nélkül láthatjátok, sajnos a benti szürke fény kevés volt neki hogy átjöjjön a képen a valóság, ezért hoztam most kivételesen vakus képeket is.
 Úgy tűnhet a sima képeken mintha bársonyos lenne a végeredmény, de nem az, sőt inkább homok hatásúnak mondanám. Amiben a homok szemcsék kékes fénnyel ragyognak, nagyon tündéri - talán ez a név jobban is illene rá, de a Princess sem rossz. Nem tettem rá fedőlakkot, mert a homok lakkokra nem szoktam, hazavágná a hatást, nekem így jobban tetszik.
 Szerintem ez egy téli árnyalat, annyira hűvös ezzel a kékes fénnyel hogy valószínűleg a téli időszak - főleg ha havas a táj - kedvenc színe lesz nálam :)

 A Gabriella Salvete márkát eddig még nem ismertem, de ha ilyen szuper lakkjai vannak, akkor lehet érdemes lenne más sminkterméküket is kipróbálni. Persze más országokban elérhető ez a márka a drogériákban de nekünk marad egyelőre az internet, itthon az Iparfüméria kínálatában érhető el.
 A lakk állagát tekintve közepes sűrűségűnek mondható, egy réteg kevés belőle, kettő viszont tökéletes - ennyit láthattok a körmeimen is. Könnyen kenhető, bár a második réteggel kicsit vigyázni kell hogy egyenletes legyen a mennyiség, mert a homok hatás miatt kicsit nehéz elkenni az első rétegen. Az ecsete a kicsit hosszúkás, de lapított, szépen lehet vele dolgozni.

Ti szeretitek az ilyen hűvös árnyalatokat?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

9 megjegyzés:

Vikii írta...

Jaj de édes :) És még a kezedhez is jól megy :)

zizitim írta...

Nagyon szép! :)

E73 bioarcapolas blog írta...

Nekem bejön ez a cukorfalat szín :)

Gabica írta...

Oh mint egy vattacukor, nagyon tetszik!! :)

PAncsi írta...

A vakus képek csillogása nagyon bejön! Bár számomra nem túl téli szín, de egy szépséges rózsaszínnel mindig le lehet venni a lábamról.

Manna (mannakörmök) írta...

húú ez a lakk nagyon nagyon cuki. *-*

Anett írta...

Jaja nagyon baba egy szín :)

Unknown írta...

nagyon tetszik :)

Elíz írta...

De cuki darab :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger