2013. augusztus 23., péntek

Smink és teszt - gyémánt szemek!

Aki szokta figyelni a heti smink összefoglalós posztjaim annak már feltűnhetett hogy új szempillaspirál van nálam bevetésen!
Ha valami különlegesre vágyom hajlamos vagyok a csillogó dolgok felé kacsintgatni, így örömmel láttam hogy szempillaspirálban is létezik már ilyesmi. Számomra ez teljesen új volt, s mivel a L'Oreal volume million lashes spiráljáról már több blogon is jókat olvastam így kipróbáltam ezt a ragyogó egyedet :)
Ez a spirál a "Diamantissime" jelzőt kapta, vagyis gyémánt szerű ragyogást ígér. Sajnos ennél jobban nem sikerült lencsevégre kapnom a csillogását, és igazából ennél jobban a valóságban sem látszik. Szóval nem kell attól tartani hogy csillámporos lesz a szempillánk és majd hullik róla minden felé. Szó sincs ilyesmiről, nagyon kellemes szolid végeredményt produkál e tekintetben.
Itt a felső képen az alsó pillákon látványosabbra sikeredett a fotó, valahogy sikerült olyan szögből lekapnom hogy látszik is belőle valami. Nem fehér :) a kép csalóka, ezüstösen csillámlónak képzeljétek el.
A "keféjét" nagyon szeretem, kézre áll (vagyis inkább szemre) jó vele dolgozni, még az én kusza alsó pilláimat is szépen ki lehet vele festeni. Az állaga kellemesen sűrű, ezért valamennyire dúsít is és ami pluszban jó hogy szépen megemeli a pillákat. Egyetlen gondom vele hogy az ezüstös csillámoknak köszönhetően nem annyira éjfekete a színe, inkább sötét szürke. A pici csillámok nap közben is a helyükön maradnak, igazából lemosáskor lepődik meg az ember hogy "Wow ebben mennyi csillám van!!" ugyanis a vattakorong nem hazudik :) Sminkben pedig így mutat (szerintem messziről nézve is szép eredményt produkált már ami a dúsítást illeti, főleg a jobb szememen látszik, ahol kicsit oldalról kapta el a kamera)
 Felhasznált termékek:
  • Elf mineral eyeshadow primer
  • Manhattan intense effect eyeshadow - Peach party
  • Manhattan eyemazing effect eyeshadow  - City girl
  • L'Oreal volume million lashes diamantissime
  • Avon gel eyeliner - Flash, Black
  • Clinique airbrush concealer
  • Max Factor creme puff - Translucent
  • BYS blusher - Coral 
  • MAC powder blush - Format
  • Estée Lauder lipstick - Pink parfait

Ti szeretitek a szolid csillogást - már ha sminkről van szó persze? :)



Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

7 megjegyzés:

Queen of my mistakes írta...

Ennyi szerintem tökéletesen elfér benne, viszont nekem a hatása sokkal jobban tetszik! :) Elég meggyőző. Bár nekem spirálból az örök szerelem a Clump Defy, de mostanában kaptam meg az Astor baby Dollját, meg a Maybelline Colossal Smoky Eyes-ját, úgyhogy most éppen próbálgatok. :)

Mea (Nail Polish Maniac Blog)

Rami írta...

nagyon szép ez a smink,és nagyon jól áll Neked:)
Szép a spirál is, szerintem elég is bele ennyi csillám:)

Njoythestyle írta...

Csodás lett a sminked, tényleg nagyon visszafogott ez a spirál :) Bár nálam jöhet a glitter minden mennyiségben :D
Pusza: Reni

Elíz írta...

Tetszik és a smink is szuper :)

Anett írta...

Köszi lányok örülök hogy tetszett a smink is :)

Névtelen írta...

nagyon szép a smink!!! tetszik!!

Unknown írta...

nagyon tetszik :) szép

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger