2013. május 28., kedd

Újabb felfedezésre váró márka: Juvena

Még sosem próbáltam Juvena termékeket és őszintén szólva eddig csak a "bjúti" magazinokban jöttek szembe vele, de most végre kipróbálhattam rögtön két terméküket is: egy szemkörnyékápolót és egy nappali arckrémet.
A márkáról...
1954-ben alapított svájci presztízs márka, mely elsősorban bőröregedés elleni termékekre specializálódott. A márka része a La Praire csoportnak, ami négy (La Praire, Juvena, SBT és Marlies Möller) high-end presztízs márkából áll. A La praire csoport pedig a német Beiersdorf (a Niveának is a tulajdonosa) tulajdonában van.
 A Juvena termékek között luxus arc- és testápoló krémeket találhatunk, melyek Magyarországon parfümériákban vásárolhatók meg magas áron. (Forrás)
Luxusmárkához híven nagyon igényes, letisztult a csomagolása, annak ellenére is hogy ezek csak minta termékek, de gondolom a teljes kiszerelésűek is legalább ennyire ízlésesek.  Járt mindkettőhöz egy több oldalas tájékoztató papír is, amelyben rövid leírást találunk arról hogy mi is ez a termék és hogyan kell alkalmazni. Ezek a krémek érett bőrre valók (a mature skin-ből következtetve) és pearl protein complexet tartalmaznak, melytől sugárzóan újjászületik a bőr.
A kis minik ilyen tubusos formában érkeznek, ami azért jó megoldás mert nem kell belenyúlni, így minimális annak az esélye hogy bacik jutnak a krémbe. Egyébként én szeretem a tégelyes krémeket is, érdekes, mert például szemhéjalapozónál és szájfénynél kifejezetten zavar ha "belenyulkálós" a termék, míg az arckrémeknél nem izgat.
Az állag mindkettőnél krémes, nem zselés, nem folyós, finom lágy krém amit könnyű eloszlatni. Mindkettőnek nagyon kellemes, nőies illata van kissé púderes beütéssel, nekem nagyon tetszik.
Eye creme...
Kezdjük ezzel, mert nagyon bevált és megszerettem :) Tehát könnyű felvinni és igen kis mennyiség is elegendő a teljes szemkörnyékre. Én egyébként a szemhéjam is be szoktam krémezni vele, de csak este. Könnyen beszívódik és nem hagy ragacsos érzetet a bőrön, szemhéjon is szépen beszívódik, nem nehezíti el a bőrt. Valamit tud ez a pearl komplex mert tényleg üdébb tőle a szemkörnyék, mintha pár órával tovább aludtam volna, friss és kipihent bőrt eredményez.
Day creme...
Az illatról, állagról és beszívódásról ugyan azt tudom itt is leírni mint az előzőnél. Viszont itt már érezhetően az érett bőrre lett kiélezve a dolog, mert kicsit zsírosabb ez a krém mint amit az én normál bőröm kedvel, illetve felkenve olyan hatást kelt mintha csillámos lenne. De kézfejen próbálva ebből nem látszik semmi, az arcomon viszont kissé fényes/csillogós lesz a végeredmény.

Összességében a szemkörnyékápolót mindenkinek tudom ajánlani, bármilyen bőrtípussal szerintem remekül tud együttműködni, míg a nappali arckrémet inkább szárazabb/érettebb bőrrel rendelkezők fogják szeretni. A Juvena termékek közt találhattok különböző arctisztító terméket, maszkokat és még számtalan krémet, ha kedvet kaptatok hozzá KATT IDE és jó nézelődést! :)

Ti próbáltatok már Juvena termékeket?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger