2013. május 23., csütörtök

Avon négyes szemhéjpúder paletta - Arctic Goddess - teszt

Emlékeztek még ERRE  a posztra és benne a videóra? Akkor elég csalódott voltam a palettát illetően, mára viszont teljesen megváltozott a véleményem, ezért hoztam róla egy tesztet sok-sok képpel!
Ezt a palettát tehát még március végén rendeltem, sokáig gondolkodtam rajta hogy kell-e nekem Avon paletta (nanáhogy...) mert régebben nem igazán kedveltem a szemfestékeiket. De győzött a kíváncsiság :) Négy kékes/lilás árnyalat van benne, egy hihhhetetlen türkiz, komolyan nagyon durva...egy tengerzöld, egy halvány lila és egy érdekes sötét moha szín. Ez utóbbi teljesen meghatározhatatlan számomra. A palettában van egy egész nagy tükör is és egy pici applikátor, vészhelyzetben mindkettő jól jöhet!
Ez a lenti kép csak a türkiz miatt került be, teljesen ilyen élőben is!
És hát igen, a swatchok....hát nem lettem lenyűgözve tőle, ezt már a videóban is elmondtam. Kipróbáltam a rózsaszínes gél állagú ceruzán is (Avon gel eyeliner - Flash színben) úgy már valamivel jobb a helyzet, főleg a sötétebb árnyalatoknál. De ennyivel nem adtam fel a küzdelmet! Kipróbáltam a NYX Jumbo eyepencil Milk árnyalatán is, úgy még inkább intenzívek lettek a színek, de az igazi csodát a szemcsepp tette vele! Vagyis nedvesen kezdtem el használni és úgy tökéletes. Teszek egy pici cseppet a szemcseppből az ecsetre hogy picit nedves legyen és így viszem fel a festéket. Nagyon intenzív lesz mind a négy árnyalat és legalább nem is potyog minden fele a por :)
Nem tudom a fenti színmintán mennyire látszik, de a türkiz teljesen matt, szuper! A másik három szín pedig finom csillámokkal van tele. Főleg a mohazöld(es) sötét szín különleges, mert tele van türkiz csillámokkal. De aprókkal, nem a durva giga méretűekkel! A lenti képen látszik is picit.
A tartóssága...krémes alappal max 5 óra, de nedves felvitellel simán 8-10 órát is fent marad. Plusz egy ok hogy miért jó így használni :)
Hoztam plusz sminkes képeket is, mert volt egy hét míg csak ezt a palettát használtam (POSZT ITT) ezekből a képekből is hoztam mert itt legalább látszódnak a csodás türkiz csillámok



Nektek van Avon palettátok? Szeretitek egyáltalán az Avon sminktermékeit?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

9 megjegyzés:

Csipkelány írta...

nagyon szép. :) nekem természetesebb árnyalatú paletták vannak az avontól :) de szerintem elég jók! :)

Smejka írta...

Gyönyörű lett ez a smink vele. :)

Bellala írta...

Nekem is megvan, az enyém jól teljesít, a meglévő 5 közül a legjobb ilyen palettám. A türkiz miatt rendeltem meg anno :)

djkaty írta...

Gyönyörűeket sminkeltél vele :-)

Gabica írta...

Én tartok az Avonos szemfestékektől, de most meggyőztél! Nagyon szép sminket készítettél vele! :)

Vincze Mariann írta...

Én imádom az Avon termékeit! :) Egy ideje szemezek is az egyik palettájukkal, de most meggyőztél, megveszem.

PAncsi írta...

Amikor anno írtad, hogy nem vagy tőle elájulva, le is tettem róla, hoy nem rendelem meg.
Most viszont újra elgondolkodtam...
Az a matt türkiz szín nagyon csábító :-)

Elíz írta...

De szépek lettek a sminkek, szuperek ezek a színek :) Nekem nincs Avonos cuccom, de tetszenek :)

Anett írta...

Köszi lányok :) örülök ám nagyon hogy végül szuperül tudom használni ezeket a szupi színeket, első próbálkozásra elég csalódott voltam, de most... hát lehet kipróbálok még pár palettát :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger