2012. november 22., csütörtök

Kár volt...

Ezek már olyan rég óta állnak a polcon kihasználatlanul hogy azt hiszem kimondhatom hogy kár volt őket megvenni mert egyáltalán nem váltak be.
Cadeavera Lábdezodoráló spray
Még a nyár elején vettem de sajnos nagyon mű, szúrós szaga van...és sajnos egyáltalán nem frissít. Abszolút tévedés volt megvenni, csak émelyítően büdös - citromos lábakat produkál...
 Balea frissítő testpermet menta-zöld tea
Ezt még a nyaralásra vettem hogy milyen jó lesz ezzel frissíteni magam...hát az első napon allergiás lettem tőle, amit szerintem a napnak is köszönhetek, ugyanis délelőtt fújtam magamra, majd mentünk strandolni. Ez a kettő így együtt sok volt a bőrömnek. De ennek is olyan mű illata van hogy ez engem abszolút nem frissít és ragacsos érzetet hagy maga után a bőrön. Kellemetlen használni na.
 Kallos Gogo regeneráló sampon
Ezt már szerintem említettem valahol hogy nem vált be. Nagyon híg és ennyire még egy sampon sem szárította a fejbőröm és a hajam.
 Balea szemfestékelmosó - olajmentes
Jó, oké értem én hogy olajmentes, de azért az eléggé bánt hogy még egy szemceruzával sem bánik el! Csak maszatolja össze-vissza. A másik fájó pont pedig a szempillaspirál, amit inkább ledörzsölni lehet vele mintsem lemosni, pedig nem használók vízálló spirált.
 jimjams make up remover wet wipes
Az arcomról még leszedi a sminket de a szememről semmit. Sajnos az illata sem épp kellemes és ragacsos marad utána a bőröm. Jobban jártam volna ha veszek helyette babapopsi törlőt :D az legalább jó nagy, finom puha és jó nedves. Hár erre ezek közül semmi sem teljesül.

Nektek volt valami amit megbántatok hogy megvettetek?

4 megjegyzés:

Reka írta...

Én is bepróbálkoztam a jimjams sminklemosó kendőjével, de az eredmény ugyanaz volt mint nálad...

mrs__kovacs írta...

A többit nem próbáltam, de a Balea sminklemosó nekem nagyon bejött :O

Anett írta...

Ree: legalább megtanuljuk hogy mit ne vegyünk legközelebb :D

CRaPTRaSH: most felesben használom a Garnier lemosóval így legalább nem fog kárba veszni. Én is furcsállom egyébként mert nem használok vízálló sminket, kivéve a zselés tust :)

JinglingApricot írta...

Na hát akkor ilyet nem veszek! Tényleg kár értük...

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger