2012. november 6., kedd

Newcomer - Ajándék ecsetkészlet+VIDEO!

Ma egy ecsetkészletet fogok bemutatni, amiről beszerzési infóim nincsenek mert ajándékba kaptam, de nézzetek körül ebay-en, biztosan találkozhattok hasonlóakkal. Aki csak videón nézné a bemutatót ugorjon a bejegyzés végére!
A 18 darabból álló készlet egy műbőr tokban érkezett, ami nagyon jól védi az ecseteket, nem tudnak belőle kiesni vagy felül kicsúszni, így utazáshoz is használható. A sarkait kis fém sarokvédő borítja, nagyon szép az összhatása.
Belül az ecsetek be voltak fóliázva illetve a nagyobbakon külön műanyag védő is volt, ami az ecsetek szőrét borítja, formázza, védi a sérülésektől. A készlet mint mondtam 18 darabból áll, ebből 5 darab arcra való ecset, 3 darab általános funkciót tölt be (applikátor és fésűk) a maradék 10 darab pedig a szemsmink elkészítéséhez járul hozzá. Ezek zömében lapos ecsetek, van köztük vékony tusecset és ferde - a szemöldök kihúzásához használható - ecset is.
Kezdjük részletesebben az 5 darab arcra való ecsettel, mert ez a nagy legyező ecset a kedvencem! Tehát az arcra való ecsetek közt van két legyező ecset (nagy és kicsi), egy nagy púder ecset (lehet hogy alapozáshoz is lehetne használni de én nem használok alapozót), egy kisebb púder ecset ami pirosítóhoz is használható és egy ferde pirosító ecset - akár bronzosítóhoz is.
Hogy a méreteket tudjátok mihez viszonyítani így betettem két közismert ecsetet a sorba: a fekete fejű a Catrice pirosító ecsete, míg a fehér-rózsaszín az Essence-é. Látható hogy a készletben lévők jóval nagyobbak náluk és a következő képeken látszani is fog hogy tömöttebbek is.


Következzenek a szemre való ecsetek: az első 5 darab a szemhéjpúder felviteléhez tökéletes, próbáltam már por állagúhoz és krémeshez is - mindkettővel kompatibilisek. A következő kettő akár lehetne rúzsecset is de mivel én olyat nem használok ezért ezeket szemhéjtus felvitelére fogom használni, vagy szemöldök formázáshoz - csakúgy mint az utána lévő kettőt. Az utolsó pedig egyértelműen tusecset.
Itt is hoztam méret szemléltető képet, a lila az Essence szemhéjpúder ecsete, amin látszik hogy mennyire elkopott! A színe is megfakult és a szálai is elvékonyodtak, remélem nem vágtam ki a videóból mikor ez tudatosul bennem....
A végére maradt a három - általam nem annyira használt - ecset. szemöldökfésű, szempillafésű és egy applikátor.
Összességében:
  • ez egy remek kezdő készlet ami minden fontos ecsetet tartalmaz, nagyon jól hasznosítható számomra a napi sminkjeimnél, végre nem kell minden héten ecsetet mosnom :)
  • olyan hasznos ecsetek is szerepelnek benne amiket más készletben még nem találtam meg (a saját készleteimre gondolok): legyező ecset - rögtön kettő is, nagy púder ecset, ferde pirosító ecset,
  • minden ecset kihasználható belőle sminkeléskor, csak három darab "általános", fésű illetve applikátor van benne,
  • a nyelük műanyag de nagyon igényes, fára hasonlít. A szőrük szintetikus, néhány kilógó szálat találtam csak amit ki lehetett húzni.
  • jól felveszik a por állagú és a krémes festékeket is,
  • amit hiányolok belőle az a pufi, satírozó ecset, akár kettőt is el tudnék belőle képzelni a készletben.
Egy rövid videót is készítettem róla:

Ti milyen ecseteket használtok? Szerintetek milyen ecseteket tartalmazzon egy jó kezdőkészlet?

5 megjegyzés:

Thündérke írta...

Nagyon szimpatikusak az ecsetek! És a videó is tetszett :)

Viktória írta...

De szép szettet kaptál! :)))

Barta Veronika írta...

Olyan kis pihipuhának tűnnek. :)

Névtelen írta...

Hűűű, ezek az ecsetek nagyon szépségesek :)

Elinore írta...

álmaim netovábbja egy ilyen ecsetkészlet! :S

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger