2012. szeptember 20., csütörtök

TAG - Ha eltűnnének a sminkcuccaim

Sok blogon láttam ezt a jópofa TAG-et melynek az a lényege hogy ha eltűnne minden sminkcuccom akkor mit vásárolnék újra legelőször. Hát én bizony nagy valószínűséggel SEMMIT! Hiszen hogy lehetnék biztos abban hogy amit használok paletta, szempillaspirál stb. a legeslegjobb? Ha biztos lennék benne akkor miért vásárolnék belőlük mégis más márkákból is? Ha tényleg megtaláltam a kedvenc pigmentjeim akkor miért veszek még most is egy újabbat más márkákból? Hát azért mert szeretek új dolgokat kipróbálni és így megadom az esélyt arra hogy találok valamit ami jobban beválik annál mint amit jelenleg használok. 

Tehát a "kedvenc" kategória viszonyítás kérdése számomra, persze ha van 3 spirálom abból ki tudom választani hogy melyik a legjobb, de ha már érkezik egy negyedik is, megvan az esély rá hogy az kiszorítja a dobogóról. Így ha minden sminktermékem köddé válna itt lenne a remek alkalom hogy bűntudat nélkül ( a "vettem még egy spirált pedig van 8" érzés nélkül) kipróbáljak olyan termékeket amelyekre nagyon kíváncsi vagyok! 

Induljon az álmodozás, ha úgy adódna ezeket újítanám be!
1. Sleek Original paletta
Igazából minden Sleek paletta ide sorolható lenne, egyiket sem próbáltam még de annyian áradoznak róla hogy ezt nekem is ki kell(ene) próbálnom!

2. Urban Decay primer potion
Szintén ugyanaz a kategória, sosem próbáltam még tőlük semmit de ha úgy adódna a dolog akkor rászánnám azt az összeget.

3. L'oreal Volume million lashes
Ez számomra "a spirál", nagyon régóta tetszik, könnyen elérhető a drogériákban épp ezért bánom hogy sosem próbáltam ki. De ugye ha mind a 8 spirálom eltűnne....végre itt lenne a remek alkalom :)

4. Skinfood Aloe BB krém
Azt már írtam a mini BB krém szettnél hogy engem egyik sem nyűgözött le, de talán ez a Skinfood még megérne egy próbát.

5. OPI Spider man kollekció lakkjai
Jaj, ha a körömlakkjaim is eltűnnének akkor biztosan 3 napig sírnék! Aztán gyorsan megrendelném ezt a kollekciót, de csakis a Francia változatot, amiben van pöttyöződő lakk is!!!

6. Chanel Rouge Coco shine
Azt mondom szinte bármelyik vagy legalábbis nagyon sok jöhetne :) leginkább talán a Monte Carlo árnyalat tetszik, nem tudom ez az árnyalat kapható-e még nem is lényeg, ha úgy adódna akkor a helyszínen döntenék úgyis melyik szín áll jól.

7. Sleek Rose Gold pirosító
Még mindig imádom a rózsa arany árnyalatot, ez is olyan dolog amit már nagyon rég óta szeretnék kipróbálni.

8. MAC Blue brown pigment
Nagyon szeretem a pigmenteket így nem kérdés hogy szerepelnie kell egynek a gyűjteményemben és annak különleges színnek kell lennie. Ilyen ez a meleg barna árnyalat kékes fénnyel.

9. AVON  Supershock szemceruza
Mert egy jó fekete szemceruzára mindíg szükség van! Erről a ceruzáról sok jót olvastam és néhány rosszat is, én nagyon szeretem a krémesebb állagúakat így szerintem megérne nekem ez is egy próbát.

10. Maybelline Lasting Drama szemhéjtus
Gél állagú szemhéjtus nélkül nem lehet létezni :) Nagyon szeretem a tusokat, szinte minden nap használom is így egy ilyen termék biztosan bekerülne az elsők közé amit beszereznék. Konkrétan erre a Maybelline tusra is nagyon kíváncsi vagyok, nagyon profinak tűnik így kívülről, de vajon mit tudhat...Mondjuk egy jó ideje nem láttam már drogériákban remélem nem szűnt meg :(

Hát ezek lennének azok a termékek amiket szívesen beszereznék egy ilyen katasztrófa után, de nehogy azt higgyétek hogy a mostani készletemből azért semmit sem szeretek! Tehát az eredeti TAG-et én úgy fogalmaznám át a saját készletemre, hogy mi az a 10 termék amit megtartanék ha úgy adódna hogy mindentől meg kellene szabadulnom :) 

Ez alapján az alább listát tudnám elképzelni:
2. Elf mineral infused mascara
7. Essence gel eyeliner

Nektek lenne olyan amit újravásárolnátok vagy inkább Ti is kipróbálnátok valami újat?

4 megjegyzés:

bettynova írta...

Maybelline zselés tust én mindig látok, mostanában akciósan is láttam, nem szűnt meg ez tuti :-)
A Sleek Original paletta neked telitalálat lenne, pont a te színeid szerintem, nekem is a kedvenc. A 3, 4, 5 pontot kivéve teljesen egyet értek a listáddal :-)

Anett írta...

Bettynova: köszi az infót, ezek szerint én mindig elsétáltam a tus mellett :(

Thündérke írta...

Úristen, az a Mac pigment gyönyörű :O tetszett a listád ! A tust én is mindig látom a rossmannban! :) Múltkor még akciós is volt! :)

Anett írta...

Thündérke: hihetetlen hogy én sosem látom azt a tust, pedig mindig van rajtam szemüveg :) Az a pigment pedig tényleg egy álom :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger