2012. április 16., hétfő

Glamour napok - az eredmény

Igazából erre a Glamour napokra nem terveztem el semmit, már lemondtam a piros álomcipő megtalálásáról is a sok kudarc és csalódás után. Mert ami tetszene abban nem tudok járni, amiben meg még esetleg tudnék az leesik a lábamról. Megvettem ugyan a saroktartó tapaszt de már feladtam a keresést, no nem mintha más egyéb cipőhöz nem lehetne felhasználni a tapaszokat :) Szóval pénteken és szombaton elmentem felmérni a terepet, ezer éve nem jártam már plázában, a kínálatot mostanában csak a neten böngészem. Így azért ért meglepetés és csalódás is.
Rengeteg üzletet végigjártam de a legtöbb helyen csak nézelődtem, először a kedvenc üzleteim néztem meg majd jött a többi amihez még volt erőm. Pénteken az Árkádban minden cipőboltot végigjártam, és végül egy abszolút váratlan döntést hoztam, piros helyett kék, magas sarkú helyett telitalpú cipőt választottam. Az az igazság hogy megláttam és nagyon-nagyon megtetszett, olyan kényelmes és a színe csodálatos! Egyetlen hibája hogy velúr és félek hogy könnyen fog koszolódni vagy sérülni, de majd nagyon vigyázok rá. 
Érdekes hogy a Reno-ban találtam, direkt felmentem a Tamaris üzletbe is, de ott nem is volt belőle...

A másik gyenge pontom a farmer, így visszagondolva majdnem minden Glamour napon vettem egyet, mert még keresem az igazit. Ezt a farmert viszont a cipőhöz vettem mert ez szűkszárú így jobban mutatnak együtt :) Régen mindíg a C&A-ban vettem farmert és úgy általában nadrágot, de már egy jó ideje nem találok ott semmit ami tetszene, ezt a nacit is az Orsay-ben vettem.
Szintén az Orsay-ből egy alap fehér blúz nyárra, igazából egy ilyenem sincs, azt hiszem épp itt volt az ideje beszerezni egyet :)
Lassan végre tényleg itt a szoknya/harisnyaszezon (ha esik akkor nálam kizárva, inkább nadrág). Az új kedvenceim ezek a "hálós" típusúak, és vettem egy bokafixet is, bevallom őt is a kék cipőhöz :) Egyébként ez a két tétel az amit így utólag kicsit bánok, mert ebay-ről töredék áron is beszerezhetőek lettek volna.
Harinyák a Calzedonia-ból:
 A New yorker-ben találtam végre tengerészcsíkos bikinit, amit már nagyon rég óta szerettem volna. Kicsit hezitáltam rajta mert még nincs itt a bikiniszezon, de úgy néz ki a hétvégén már használhatom őket :)
És ugyanitt találtam egy teljesen egyszerű, egyszínű türkizkék pólót, ez a húzott vállmegoldás a kedvencem!

Igazából elégedett vagyok a hétvégét illetően, leszámítva a harisnyákat amit jobb áron is beszerezhettem volna, akár ebay-ről is. A legjobban annak örülök hogy semmilyen sminkcuccot nem vettem, mondjuk el is kerültem a veszélyes helyeket (Marionnaud, Müller...).

Ti vásároltatok valamit a Glamour napokon?

8 megjegyzés:

Shelbe írta...

A cipellő nagyon tetszik *.* És én is pont ilyen (vagy talán kicsit zöldesebb) felsőt vettem a New Yorker-ben. Itt megnézheted, de a színét leszámítva szerintem ugyanaz: http://islandbeautyshelbe.blogspot.com/2012/04/hatalmas-haul.html

PAncsi írta...

Nekem a fürdőruha tetszik a legjobban :-)
Én most egy nagyobb vásárlás miatt kihagytam a Glamour napokat, májusra készülök :-)

Marcsi Kincsesládikája írta...

Csini kis holmikat vettél :))

Anett írta...

Shelbe: megnéztem a pólód, tényleg hasonlít, és tök jó az a zöld szín!

PAncsi: hú, ez izgalmasan hangzik! :)

Marcsi: köszi :)

Thündérke írta...

Húú minden tetszik :$ bármelyiket elfogadnám:) Szuper dolgokat vettél !

αηιтα írta...

nagyon jóó a cipő :) más színbe is volt??
a bikini is szupii :) hétvégén mentek strandolni? :)

Monic írta...

A cipő és a fehér blúz tetszik a legjobban, de mindegyik jöhetne! :) Tök jó dolgokat sikerült venned!

Anett írta...

Anita: volt még pirosban is! Igen, a hétvégén fürdőzés lesz: )

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger