2012. január 22., vasárnap

Müller és C&A haul!

Először is: az utolsó haul bejegyzésem december 11.-én született, vagyis több mint egy hónapja nem vettem sminket (vagy egyéb kozmetikai terméket a szükségeseken kívül). Nem is rossz eredmény :) Ahogy tegnap már írtam elmentem a Müllerbe, eredetileg csak valami arcradírt szerettem volna de aztán megláttam az Essence új Legend's of the sky limitált kiadását. Sajnos alulmúlta a várakozásaimat, a lakkok színe képeken sem tetszett már, a palettából megint csak egy szín tetszett (ahogy a vámpíros kollekcióban is) és még ragozhatnám. Egy pirosítót bedobtam azért a kosárba, de hiába mentem vele egy kört az üzletben nem tudtam elhozni mert annyira kis csúnyácska volt. Mondhatjuk igénytelennek is. Azt típusú műanyagot kérném legközelebb csak barkácstermékek tárolására szolgáló dobozok gyártására használják fel. Köszönöm. Rossz volt ránézni, a kivitelezés is igénytelen volt. 
Le is mondtam arról hogy veszek valami sminkterméket de megláttam a Catrice Hidden World limitált kiadását, ezen belül is az Eyeshadow soufflé-t. Olyan édes kis tégelyben voltak, gyönyörű selymes színek. 
A hosszas nézelődés után még átmentem a C&A-ba megnézni mi a helyzet akciók terén, ugyanis múlt héten már láttam pár blogon hogy szuper ékszer akciók vannak! És voltak!  
Így végül ezen a két helyen az alábbiak jöttek velem:
Müller és C&A haul

Amiért eredetileg indultam abból egy Clean & Clear mitesszer eltávolító arcradír lett (945 Ft). Kíváncsi leszek a hatékonyságára, már kétszer használtam és nagyon sima lett utána a bőröm. Kíváncsiságból elhoztam egyet a Müller saját márkás ecsetei közül (290 Ft), egész puha a szőre, remélem rendesen felveszi majd a szemhéjfestéket. Az egyetlen sminktermék amit elhoztam az a Catrice Hidden World limitált kiadású Eyeshadow soufflé-ja (995 Ft), Yes, I Wood! árnyalatban. 
 A szép csomagolás!
 Yes, I Wood! - de nekem inkább pezsgőszín
 Érdekes habos állagú, nagyon könnyű
Swatch - itt látszik milyen szép fénye van

Amit pedig a C&A-s papírzacsi rejt....két darab akciós ékszer, mindkettő darabja 250 Ft volt. Elég hihetetlen, mert a nyaklánc például már ismerős volt régebbről, szemeztem már vele de 2250 Ft-ért nem hoztam el. Szóval aki szeretné felfrissíteni a bizsu készletét most mindenképp nézzen be a C&A-ba vagy a six-be.




Holnap pedig benézek a Rossmann-ba, hátha összefutok az Essence akcióval :) és így kárpótol majd a félresikerült limitált kiadás miatt! Tényleg, Pesten találkozott már valaki az akcióval? Hol? Csak hogy ne kelljen potyára végigjárnom az üzleteket.....

4 megjegyzés:

Marcsi Kincsesládikája írta...

Nagyon klassz dolgokat vettél! :) Alig várom hogy én is eljussak majd olyan kézkrémet venni :) :)

Fleur írta...

"Amit pedig a C&A-s papírzacsi relyt" könyörgöm javítsd ki rejt-re:D nagyon szupi dolgok, a Catrice színe gyönyörű!

Anett írta...

legerősebb virágszál: áááááá de ciki...köszi hogy szóltál pedig mindig átolvasom közzététel előtt (napi fail...)

Nóra írta...

nagyon jó dolgokat vettél,az ékszerek a kedvenceim ^^

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger