2011. augusztus 4., csütörtök

Essence haul!

Mikor megláttam a neten hogy újra lesz Essence - és immár Catrice - leárazás, tudtam hogy lesz egy új pirosító ecsetem és egy igazán nude lakkom is! Persze ahogy nézelődtem a blogokon úgy gyarapodott a "jó-lenne" listám is. Az Aréna plázában voltam először vadászaton de le volt fosztva az állvány, vagyis amit én akartam azok nem voltak. Így onnan csak egy Special effect topper-el tértem haza. Aztán elnéztem a hozzánk közel lévő Rossmannba is és végre nem kellett csalódnom :)

Igazából a szemhéjpúderek így elsőre nem fogtak meg, ilyen színek már vannak a készletemben. Bár nem tartom kizártnak hogy zöldes quattro-t be fogok szerezni, mert abban láttam fantáziát. Szájfények közül legszívesebben mindet elhoztam volna, de végül győzött a józan ész (és hát biztos fogok még Rossmannban járni).  A bronzosítók sem fogtak meg, a Catrice cuccokra pedig nem jutott időm. Szóval még egy kör várható....

Én őket hoztam el:

  • Nail art special effect topper
  • Stays on and on and on! szempillaspirál
  • Sun club refreshing & moisturizing lipgloss - 09 Sunkiss Coral
  • Powder & blush brush
Nail art special effect topper
 Nekem a karácsony és a hóesés jut róla eszembe, szerintem ő téli kedvenc lesz :)

Az üveg belülről :)

Magában, ezernyi szikra! :)
Stays on and on and on! szempillaspirál 
Nagyon szép telt fekete színe van, tetszik hogy a keféje ilyen vékonyka.


Sun club refreshing & moisturizing lipgloss - 09 Sunkiss Coral
Most én is rá vagyok kattanva a korall cuccokra, örülök hogy rátaláltam erre a szájfényre és külön öröm hogy nagyon apró csillámok vannak benne.




Legjobban az ecsetnek örülök :) de a többit sem bántam meg. Ha a következő utamon is lesz még ilyen ecsetke akkor lehet hogy veszek még egyet :)

Remélem mindenkinek sikerült beszereznie amit kinézett magának! :)

2 megjegyzés:

Castia írta...

Ezek a Sun Club-os szájfények meglepően jók. Soha nem szoktam még csak megnézni sem őket, mert ez a napbarnított California girl stílus nem áll közel hozzám, de most hogy kipróbáltam, nagyon jól hidratálnak, kellemes fényük van és hálistennek még csak nem is ragacsosak.

Thündérke írta...

ez az egyik kedvenc szájfényem <3 :$

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger