2019. április 9., kedd

Gyümölcsös-virágos frissítő az arcbőrnek - Mizon fátyolmaszkok | Teszt


Ha valaki kicsit is érdeklődik a koreai szépségápolási termékek iránt, akkor már biztosan hallott a Mizon márkáról. Elég nagy sikernek örvendenek saját hazájukban és szerte a világon is, szuper csigagéles krémeik vannak, amik élen járnak a ránctalanításban, de én most az arcmaszkokkal kezdtem az ismerkedést.


Ha fátyolmaszkokról van szó, akkor én azonnal "ugrok", amint megláttam hogy kapható Notino-n Mizon fátyolmaszk, már pakoltam is őket a kosárba. Tudjátok, én úgy vagyok ezekkel a maszkokkal mint Gombóc Artúr a csokival: szeretem a koreai fátyolmaszkot, szeretem a drogériás fátyolmaszkot, szeretem a ránctalanító fátyolmaszkot meg a hidratáló és élénkítő fátyolmaszkot, egy szóval az összeset! Így tényleg nagyon örültem hogy kipróbálhatok három darabot is ettől a márkától. 

Az alábbiakat választottam:

  1. Mizon Joyful time a pórusok összehúzására - rózsás
  2. Mizon Joyful time tisztító és frissítő hatással - citromos
  3. Mizon Joyful time az arcbőr élénkítésére és vitalitásáért - acai bogyós




Nagyon nehéz lenne kiválasztanom a kedvencem közülük, talán hajszálnyival nálam a citromos verzió nyert. Amellett hogy nagyon jól felfrissítette az arcbőröm, egy igazi energiabomba volt, üde és feszes lett tőle a bőröm. Miután levettem a maszkot maradt még némi szérum a bőrömön, de finom mozdulatokkal bemasszírozva pillanatok alatt beszívódott az is, nem hagyott maga után ragacsos érzetet. Ez egyébként a másik két maszkra is igaz!


A második kedvencem a rózsás maszk lett, ez egy tisztító és pórus összehúzó maszk, ami után tényleg kisebbnek látszottak a pórusaim. Bárcsak örökre eltüntette volna őket, de persze azért ennyire nem profi! Viszont tényleg látványos javulást mutatott utána a bőröm. Nem mellesleg az illata valami fantasztikus, pedig én nem is szeretem a rózsás illatokat, de ez nagyon kis kellemes és kifinomult. Az tetszett még benne, hogy bár nem kimondottan a bőr hidratálása és feltöltése az elsődleges célja, mégis nagyon puhává varázsolta az arcom, és ellátta jó pár napra elegendő hidratáltsággal. Ezért jók ezek az "igazi" fátyolmaszkok, mert ezeknél tényleg érzem hogy több napig kitart a hatásuk! Vagyis két napig minimum nem érzem szükségét a hidratálókrémemnek! 


Végére hagytam az acai bogyós maszkot, amire azt is mondhatnám hogy semmi extra, mert igazából "csak" hidratált, de azt nagyon szuperül tette. Itt is igaz hogy napokig nem éreztem hiányát a hidratálómnak, és mégis szép puha bőröm volt. Valahogy a citromostól élénkebbnek éreztem a bőröm, mint ettől, de persze hidratáltabbnak nem, így én ezt a maszkot elkönyveltem egy mély hidratáló szövetmaszknak. 

Mindhárom maszkra igaz:

  • 15 percig hagytam az arcomon, azután a fennmaradt szérumot finoman belemasszíroztam az arcbőrömbe, 
  • nem hagy ragacsos érzetet maga után,
  • több napi hidratált érzetet biztosít,
  • nem irritál, érzékeny bőrön is használható,
  • finom illata egész nap érződött a bőrömön.



Nektek melyik a kedvenc fátyolmaszkotok?
Anett

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger