2017. augusztus 16., szerda

Mi fán terem a "tank dress" ?


Komolyan mondom néha olyan kifejezésekkel illetik a ruhadarabokat csak hogy "feltűnőbbek" vagy "kivánatosabbak" legyenek, hogy el kell gondolkodnom rajta vajon mit is takarhat a kifejezés. A Zaful oldalán találtam egyébként a Tank dress kifejezést és egy kattintás után már látszott is hogy valójában az egyberuhákról van szó.

Mivel lassan itt az ősz, újra "lehet" feketét hordani, bár engem nyáron sem nagyon tartott vissza ettől semmi. Igazából ha egyberuháról van szó, nekem még mindig először a kis fekete ugrik be, habár már nem járok dolgozni igy igazából csak valami alkalomra tudnám felvenni, az meg nem nagyon van mostanság. De ősszel továbbra is divatban maradnak a feltűnő, virágmintás darabok, annyi a különbség hogy az alapszin sötétebb és a virágok sem azok a hawaii-t idéző tiritarka darabok. Ha ezek közül kellene választanom biztos olyan mellett döntenék már amit lapos cipővel is fel lehet venni, vagy esetleg még akár egy sportosabb lábbelivel is, plusz leggings persze.



A harmadik tipus ami a személyes kedvencem az amit akár farmerrel együtt is lehet viselni, világos szinű de a rajta lévő virágoknak köszönhetően picit ősziesnek is mondható - bár hogy őszinte legyek még strandruhának is el tudnám képzelni, szerintem szépséges!



Az alábbi képre kattintva rengeteg stilusú ruha között nézelődhettek, és most az iskolakezdésre egész jó akciók is vannak az oldalon (ha-ha, nekem már nem aktuális!)





Ti kedvelitek az egyberuhákat?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger