2017. július 3., hétfő

A kivül-belül frissitő testradir - Dazzy body scub | Teszt


Mindig is szerettem a kávés testradirokat, én magam is kavartam már ilyet és irtam is róla a blogon és mivel nagyon sokan olvassátok a mai napig ezért gondolom hogy nem vagyok egyedül ezzel a rajongásommal. 

Ezért mikor lehetőségem nyilt kipróbálni egy ilyen bolti terméket, a Dazzy body scrub-ot, ami ráadásul új még a hazai piacon, egyből megörültem. Tudom mondhatnátok hogy keverhetnék magamnak megint, de őszintén, akkor ez ugyan úgy igaz lenne a cukros és tengeri sós radirokra is, nem igaz? Szóval én nagyon örülök hogy végre nálunk is van a "hagyományos" cukor-só radirokon kivül más lehetőség is, ráadásul különböző illatpárositásban. 

Van egy sima kávés illatú a Pure Coffee, ami a kávé természetes illatán kivül mást "nem nyújt", aztán vannak az extrákkal felturbózottak, mint ez a csokis-kávés páros, a Coffee & Chocolate, ami isteni csokoládé illatot áraszt még pluszban. Aztán van még egy kókuszos is, a Coffee & Cocos, ami egy kicsit sem tűnik unalmasnak, szerintem remekül passzolnak egymáshoz. Végül pedig egy kicsit fura citrusos párositás is kapható, ez a Coffee & Citrus.


Ez a testradir arcra és testre is egyaránt használható, az alapja ugye a kávéőrlemény, valamint barna cukor és tengeri só biztositja a tökéletes radirozós élményt. Valamint csak természetes alapanyagokból készül, tartósitószer mentesen. A csomagolása szintén hozza a natur vonalat, egy visszazárható papirzacsiban érkezik, szerintem nagyon illik hozzá, bár a zuhany alatt talán praktikusabb lenne valami műanyag megoldás. Én nagyon szeretem az arcomon is használni a fizikai bőrradirokat, de tény hogy a testem többi részén - különösen a problémás helyeken - sokkal sűrűbben használom. 


Nekem a zuhany alatt a legkényelmesebb a használata, mert ott potyoghat bátran. A benedvesitett bőrre kell felvinni, finoman belemaszirozni és hagyni 5 percig hatni. Én ez alatt az öt perc alatt szoktam például átmenni sarokreszelővel a talpamon, vagy addig mosom a hajam, szóval egyáltalán nem tétlenkedem közben. Utána pedig csak le kell öbliteni és csak a finom puha és illatos bőr marad utána! Nagyon intenziv kávéillata van  tőle a bőrnek- ugye nem meglepő... - nagyon sokáig érezni is lehet, én imádom! Nem kell utána testápolózni mert a benne lévő olajok szuperül hidratálnak.

Nyáron különösen odafigyelek a testradirozásra, ennek két oka van:

  1. a lábamon önbarnitót használok hogy ne üssön el nagyon a testem többi részétől, ami képes legalább némiképp lebarnulni :) ehhez a folyamathoz pedig elengedhetetlen hogy előtte alaposan eltávolitsuk az elhalt hámsejteket, hogy az önbarnitót szép egyenletesen lehessen felvinni és ne legyen foltos.
  2. nyáron sokkal gyakrabban szőrtelenitek, ami nálam leginkább a borotvát jelenti, ehhez pedig szorosan kapcsolódnak sajnos a benőtt szőrszálak. Nos, egy alapos radirozás ennek elejét is veszi, szóval én kétnaponta legalább átmegyek a radirral a lábamon.


Nagyon kevés kell belőle, mert a kis kávészemcsék azért elég aprók ahhoz hogy egy körömnyi mennyiséggel egy nagy felületet be lehessen dörzsölni, szóval jó sokáig elég lesz ez a csomagocska remélem. Nedves kézzel viszem fel igy nem annyira potyog, és a nedves arcon is jól megtapad. Az arcomon ritkábban használom és ott is inkább a problémásabb, zsirosabb helyeken csak. Összességében tehát nagyon örülök hogy lehetőségem volt kipróbálni ezt az újdonságot, és Nektek is csak ajánlani tudom, mert tényleg a kávénak köszönhetően kivül-belül felfrissit ez a testradir.

A Dazzy termékeket online lehet megvásárolni, a viszonteladók listáját (és még sok hasznos információt) megtaláljátok a Dazzy body scrub magyar oldalán!



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger