2017. április 18., kedd

L'Oreal Pure Clay Glow mask | Teszt


Amikor megjelentek a L'Oreal új arcmaszkjai egyből a drogériák felé vettem az irányt és kutattam hol lehetnek kirakva, de sajnos nagyon sokáig nem leltem őket sehol sem, igy előtte akkor inkább elkezdtem véleményeket olvasni róluk és végül úgy döntöttem hogy elsőre a nekem talán leginkább passzoló rózsaszin, pure clay glow maszkot fogom kipróbálni.


Én nagyon örülök ennek a tégelyes kiszerelésnek, szerintem sokkal szebb és minőségibb érzést nyújt mint a tasakos kinyomkodós fajták. Ráadásul ez nem is csak két alkalomra elegendő - hanem a leirása szerint tizre - igy nem kell ide-oda pakolászni az egy hónapra elegendő tasakokat sem. A tégyely meglepően nehéz, hiszen üvegből van, én ettől picit tartottam először hogy vajon mikor és hányszor fogom elejteni de szerencsére ez eddig nem történt meg, viszont én elégedett lennék egy jobb minőségű műanyag tégellyel is. 50 ml terméket kapunk ebben a szép csomagolásban és mivel normál bőrre is ajánlják nekem ez volt elsőre a legszimpatikusabb a három verzió közül.


Termékleirás:

Gyengéd. Átalakító. Tökéletesen tiszta. A L’Oréal Paris bőrszakértői megalkottak egy felturbózott, tiszta hámlasztó agyag maszkot, hozzáadott piros alga kivonattal, hogy 10 perc alatt hámlassza és finomítsa a bőrt. Az egyedi és hatékony formula egy több érzékre ható illatélményt nyújt, míg az erős hatású tiszta agyag és vulkáni kőzet lehámlasztja a halott bőrt és kisimítja a felületi hibákat. Az Exfoliate & Refines Pores Pure-Clay Mask kezeli a durva bőrt és a mélyen eldugult pórusokat, hogy a végeredmény összehúzott pórus és sima bőr legyen. A pórusokat láthatóan összehúzza. Az arc pórusainak megtisztításával eltávolítja a halott sejteket a szennyeződést és az olajat. A hibák kevésbé lesznek láthatóak. A bőr egészséges és ragyogó lesz.

Forrás: krémmánia - itt az összetevőket is le tudjátok csekkolni!



Már első ránézésre tudtam hogy én ezt a maszkot inkább ecsettel fogom felvinni, valahogy nekem jobban kézre esik egy vékonyabb macskanyelv ecsettel belenyulkálni mint az ujjaimmal, ez egyébként jó módszernek bizonyult igy a következő alkalmakkor is igy használtam. Az állaga közepesen krémes, jól kenhető, az ecsetről nem folyik le, nyugodtan lehet nagyobb mennyiséget is kivenni belőle egyszerre. Picike radirozó szemcsék is vannak benne, ezt nem tudom minek rakták bele, ez egy arcmaszk nem egy kettő az egyben arcradir is, szóval nem tudom, minden esetre jól radiroz, már-már kicsit szúrósnak is mondanám. Én kihagynám belőle az biztos. A másik ezzel kapcsolatos dolog hogy nagyon nehéz lemosni ezeket az apró radirozó szemcséket, ezért én zuhanyozás előtt viszem fel az arcomra aztán majd a zuhannyal "lecsapatom" különben hosszú percekig hajolhatnék a csap fölé.



Az illata számomra nagyon kellemes, talán picit erős is annak ellenére hogy a parfüm az összetevő lista végén van csak. Lemosás után is érezhető a bőrön kicsit, egyáltalán nem zavaró.

A 10 perces hatóidő letelte után valóban azt látom a tükörben amit a leirása alapján vártam, a bőröm sokkal simább és üdébb, a pórusaim látványosan csökkennek és egységes lesz a bőrfelszin. Nem száritja a bőrt, nem használok közvetlen utána hidratáló krémet, viszont másnap már igen, szóval nem egy hosszú távú hidratálásról beszélünk, bár ilyet nem is vártam el tőle.

+1 tipp: nagyon hatásos az orron lévő mitesszerek eltávolitásában is, én igy használom: felviszek egy kisebb mennyiséget az orromra, hagyom rendesen megszáradni majd irány a zuhany. Ez azért kell mert a maszk rendesen letisztitja az orr zsiros bőrét, leszedi az elhalt hámsejteket. A meleg zuhanytól pedig szépen felpuhul a bőr, kinyilnak a prórusok, ez után jöhet a mitesszer eltávolitó tapasz. Sokkal hatékonyabban távolitja el a kis feketéket igy mint önmagában használva!

Összességében tehát nekem nagyon bevált ez a L'Oreal pure clay glow mask, kényelmesen beilleszthető az arcápolási rutinomba, nagyon szeretem használni. Az pedig külön öröm számomra hogy felfedeztem a mitesszer eltávolitó "hatását" is, igy sokkal többrétűen tudom alkalmazni az arcomon.


Ti próbáltátok már valamelyiket a három közül?


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger