2017. február 22., szerda

Újdonságok a fürdőszobámból - 2016 tél


Időről időre akad néhány olyan termék a fürdőszobámban ami újként robban be az életembe és bár kb minden nap használom, mégsem "töltene ki" egy egész posztot egyesegyedül. Őket szoktam igy egy csokorba gyűjteni hogy azért mégse menjek el mellettük emlités nélkül. Lássuk az idei tél ilyen termékeit!


 Baba habfürdő - tej és gyümölcsillat

Anno ezzel az illatkompozicióval még folyékony szappan formában találkoztam először és nagyon megtetszett. Aztán mikor elfogytak itthon a mindenféle habfürdőim akkor kerestem valami egyszerű és olcsó utánpótlást, és megtaláltam ezt. Nagyon örültem hogy kapható ez az illat habfürdőben is, bár nekem kicsit másnak tűnik mint a folyékony szappan, de igy is kellemes. Egész jól habzik viszont hamar összeesnek a habok, főleg ha az ember más terméket (pl tusfürdőt) is használ a vizben, valahogy ettől erejét veszti. De ami a legfájóbb hogy borzasztóan száritja a bőröm, utána extra adag testápolóra van szükségem sajnos, igy biztos nem ez lesz a kedvenc habfürdőm.


Avon naturals essential balm - honey

Nagyon szeretem a mézes termékeket és nem csak télen, valahogy engem megnyugtat a méz illata, valahogy kisimitja az idegeimet. Ez a kis balzsam nagyon tömény, kissé kemény állagú ámde a kéz melegétől szinte azonnal felolvad. Én a körömágyamra használom előszeretettel de a problémásabb, szárazabb területeken is bevethető, illetve a számra is kentem már belőle, az ajkaim is szeretik. Nagyon jól hidratál és szépen kisimitja a száraz bőrterületet.


Fructis Citrus detox sampon

Szerintem erről már irtam valahol, valamikor, de persze nem találom, igy kerülhetett be ide. Még az ősszel vásároltam gondoltam jó kis frissitő sampon lesz a zsiros hajamra és még a korpásodással is meg tud küzdeni, de sajnos nem. Nem szeretem ezt a sampont, igazából semmivel sem tud többet mint egy normál hajra való sampon, szóval az igéretét nem tartja be. Amúgy az illata tényleg frissitő, nem az az autóillatositó citromos szag, szóval ezzel legalább nincs probléma. És még egész jól kifésülhetővé is teszi a hajam, ezen meglepődtem.


Uriage eau thermale silky body lotion

Huh, hát én ilyen jó testápolóval már régen találkoztam! Egyszerűen imádom! Csak és kizárólag jókat tudok róla elmondani, imádom az állagát, nagyon könnyed mégis krémes és szuperül hidratál. Nyugodtan felkenhető akár indulás előtt is mert könnyen beszivódik, szinte azonnal lehet öltözni utána. Szereti a lábszáram - ez a legszárazabb részem - de a dekoltázsom is hálás érte, használom kézkrémként is szóval tényleg bármikor ha elmegyek mellette tudok belőle magamra kenni. Ennek persze az az "ára" hogy lassan elfogy sajnos. Az illata is nagyon kellemes, nem tolakodó, teljesen unisex illat, párom is nagyon szereti.


Yamuna szenzitiv hidratáló testápoló

Ezt a testápolót még a Yamuna blogger rendezvényén kaptam kipróbálásra és nagyon szimpatikus lett első ránézésre hogy érzékeny bőrre ajánlják, ugyanis bár jelenleg nem forditok erre különösebb figyelmet hogy káros összetevőktől mentes termékeket használjak, de szülés után oda fogok figyelni erre, hogy a bőrömre csak olyan kozmetikumok kerüljenek amiknek használata után ugyan úgy nyugodt szivvel magamhoz ölelhetem majd Fannit. Ez egyébként Szofi születése után is igy volt, volt egy darab testápolóm és egy golyós deom ami mind natur termék volt és csak őket használtam. Ebben a termékben az is tetszik hogy pumpás az adagolója és átlátszik a flakon, igy pontosan lehet tudni mennyi van még belőle. Az állaga nagyon könnyed, könnyen eloszlatható és jól is hidratál. Egyedül az illata fura nekem, olyan "natur krém" illata van, ahhoz hasonlit amit a gyerekorvos ir fel az újszülötteknek testápolónak. Igy egyelőre pár használat után úgy döntöttem hogy csak pocakkrémként használom egyelőre, aztán majd szülés után jól fog jönni egyéb testrészeken is, főként felsőtestre gondolok :)



Nálatok milyen fürdőszobai újdonságok kerültek elő télen?

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Köszönöm a cikket, ki fogom próbálni a termékeket!

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger