2016. augusztus 18., csütörtök

Long lashes forever szempillanövesztő szérum | Teszt



Jópár héttel ezelőtt kaptam a lehetőséget hogy belevághatok a szempilla növesztésbe és némi hezitálás után neki is láttam.

Bevallom mikor kézhez kaptam a kis szettet nem estem neki azonnal, először utánaolvastam mik az eddigi tapasztalatok vele kapcsolatban, hogyan is működik és van-e esetleg valami amivel vigyáznom kellene a használata során. Azért az ember - legalábbis én - nem szivesen ken akármit a szemére, jó azért utánanézni a dolgoknak. Szóval némi utánajárás után látszott hogy nincs félnivalóm és nekiláttam a tesztelésnek.



A dobozka tartalmazza magát a szérumot ami 4 ml és kb 2 hónapra elegendő termék van benne, volt még hozzá egy speciális szempilla "vonalzó" ami a mérésben van a segitségünkre, illetve egy leirás is.

Az ecsete nagyon kézreáll, vékony és puha szálai vannak, kényelmesen fel lehet vinni vele a terméket. A szérum állaga kicsit folyékonyabb mint vártam, de én picit lehúzom az ecsetről a felesleget a tubus nyakán igy pont annyi termék marad rajta amit egy húzással el is oszlatok a szempillatőnél. Azt fontos megemlitenem hogy csak a felső szempillasornál alkalmazható a leirás szerint, egy nap egyszer, lehetőleg este a megtisztitott és száraz szemhéjra kell felvinni, amennyire csak tudod a szempillák tövébe. Első pár alkalommal mikor nem húztam le a felesleget az ecsetkéről volt hogy úgy éreztem belement a szemembe is a szérum, egy enyhe hideg érzés volt csak a szememben, szerencsére semmi irritációt nem tapasztaltam vele kapcsolatban.

Ezt a szérumot egyébként használhatják kontaktlencsét viselők is, valamint műszempillát viselők illetve tartós sminket viselők is.

És ime a kezdeti állapot, innen indultam kb 6 héttel ezelőtt. Lentebb természetesen láthattok majd összehasonlitó képeket is a mostani állapottal, viszont azt hozzátenném hogy a leirás szerint már 3 hét használat után is látható az eredménye elméletileg, viszont én nem láttam növekedést a szempilláimon, igy azokat a képeket nem is teszem fel.

a kiinduló állapot:


6 hét használat után:

A fényképezést amúgy két dolog is nehezitette, egyrészt ez a papir mérőke nem pont olyan ivű mint amilyen a szemhéjam, ezért igyekeznem kellett úgy beállitani a szögét ahogy az első képen is. Másodszor pedig a szempilláim nagyon iveltek ezért kvázi felfelé nőttek, hiába fésültem át előtte szempillafésűvel, akkor is felfelé kanyarodtak.

De! A képeken szerintem igy egymás alatt nagyon szuperül látszik a változás, a szempilláim sokkal vastagabbak lettek és nőttek is szépen. Élőben is nagyon látványos hogy dúsabb lett a szempillasor, igy képen pedig még számomra is hihetetlen hogy ennyire ducik lettek a szálak. Növekedésre én 1-2 millimétert mondanék, de tényleg nehéz mérni, mert nekem nagyon iveltek a pilláim, viszont ha kifestem őket akkor már a szemüveget súrolják szóval tuti nőttek is. 

Én nagyon elégedett vagyok a hatásával igy 6 hét után, fogom is még folytatni a használatát, viszont szerintem mostmár csak a külső szemzugnál, hogy olyan "cicás" hatású legyen a szempillám, mintha odaragasztottam volna egy-két tincses műszempillát :) Mivel a középső szálak már kifestve a szemüveg lencsét súrolják ami elég kellemetlen ezért oda már nem viszek majd fel a szérumból.


Köszönöm a lehetőséget a kedvenckrémem.hu webáruháznak, ahol egyébként meg is vásárolhatjátok a terméket, illetve további információkért látogassatok el a szérum weboldalára ITT, illetve facebbook oldalukon ITT további tapasztalatokról is olvashattok.

Ti használtok valamilyen szempillanövesztőt?

2 megjegyzés:

Unknown írta...

El sem hiszem hogy van egy ilyen növesztő termék ami működik. Neked mondjuk amúgy is gyönyörű pilláid vannak, de én is kipróbálom hátha beválik nekem is:)

Anett írta...

Zsucy: remélem neked is be fog válni, a lényeg szerintem hogy hagyni kell neki időt mert nem vagyunk egyformák és lehet nálad sem lesz még 3 hét után látványos az eredmény de megéri várni.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger