2015. december 18., péntek

Blogkarácsony - 2015

Ismét eljött a karácsony és ezzel együtt a blogkarácsony ideje is. Idén is részt vettem ebben a kezdeményezésben mert nagyon szeretek ajándékozni és persze ajándékot kapni is!
 Idén a sorsolásnak köszönhetően Anikó lett az egyik párom, én tőle kaptam ajándékot, illetve a másik párom Annabella, akit én ajándékoztam meg egy meglepi csomaggal. Annak aki nem tudná mi ez a blogkarácsony kezdeményezés röviden összefoglalom: bloggal rendelkezők jelentkezhettek egy "sorsolásos" ajándékozásra - kvázi mint az általánosban mikor kihúztuk egymás nevét :) A meghatározott keret 2000-2500 Ft volt, hogy egységesen mindenki kb "ugyanakkora" csomagot kapjon. Majd egy meghatározott időben - ma - mindenki megmutatja a blogján hogy mit hozott neki a bloggerJézuska :)

Nézzük tehát hogy mik rejtőztek az én cuki csomagomban!

 Anikó nagyon körültekintő volt, mert előtte levélben jól kikérdezett milyen termékeket szeretek, miket használok, van-e valami amire vágyom és ezek alapján állitotta össze nekem az ajándékom. Hát ezek után nem kérdés hogy telibe talált mindennel! Jók a termékek és jó a szinválasztás is, ezeket biztosan ki tudom majd használni az ünnepek alatt - főleg a zöld csillámos lakkot WOW! - és persze az után is.
 Nagyon szeretem a Catrice termékeit de itt nálunk a Rossmannban olyan szegényes a kinálat és kb évente egyszer töltik fel a pultot ezért sose veszek semmit mert nincs mit. De most végre kipróbálhatom az egyik palettájukat, azt meg nem is tudtam hogy szemhéjalapot is gyártanak, szuper! A Rival de Loop young lakkjait szintén szeretem, és nagyon örülök hogy nail art lakkok voltak a csomagban mert mostanában a gyors és egyszerű diszités fér csak bele az időmbe, úgyhogy ezek jó szolgálatot fognak tenni.

Köszönöm szépen Anikó a szuper csomagot és persze a kis levélkét, a kedves szavakat. Köszönöm hogy ezzel is bearanyoztad számomra az ünnep fényét és egy igazán csajos (bloggeres) csomag is a fa alá kerülhet ezzel nálunk!




Ti mennyire várjátok már a karácsonyt?

3 megjegyzés:

Örökkékékazég írta...

Az a zöld lakk nekem is megvan és imádom! :)A palettával pedig várom, hogy alkoss valamit, mert épp nálunk is feltöltötték az állványt és nagyon gondolkodom rajta, hogy kell-e ez nekem. :)

Ilus írta...

Ezer éve vágyom Rival De Loop termékekre, de Miskolcon nem kapni, még csak a Rossmannban azt sem tudják miről beszélek! Mindenesetre nagyon szépségesek, és tényleg tökéletes csomagot kaptál! :) Köszönöm, hogy jelentkeztél! :)

Szépség negyven felett írta...

Nagyon örülök, hogy tetszenek és örülsz nekik :) Használd őket egészséggel ! :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger