2015. december 13., vasárnap

Scholl - Gyönyörű körmök könnyedén | Sajtóanyag



Körmeink ápoltsága, szépsége nem magától értetődő, hanem folyamatos, intenzív körömápolás eredménye. A reszelés-simítás-fényesítés hármasa egészségesen fénylővé varázsolja körmeinket, ám ez egy viszonylag hosszú és aprólékos folyamat, amelyet gyakran szakemberre bízunk. 
Igazán fénylő, ápolt körmöket varázsolhatunk magunknak egy gombnyomással, bárhol, akár otthonunkban is az új Scholl Velvet Smooth™ Elektromos körömápoló szett segítségével. Az egyedi technológia lehetővé teszi az egyszerű körömápolást, s segíti elérni az áhított természetesen fénylő hatást, mind a lábkörmeinken, mind a kézkörmeinken. 



Szépségápolási rutinunk elengedhetetlen része a kéz- és lábápolás, amelynek fontos része a körmök ápolása is, ám ez meglehetősen fárasztó feladat lehet. 

Igazán nagyszerű eredmény legtöbbször csak időt és pénztárcát sem kímélő pedikűrrel, manikűrrel érhető el egy szépségszalonban. Ezért alkotta meg a Scholl a Velvet Smooth™ Elektromos körömápoló szettet, amely könnyedén használható otthonunk kényelmében és segít elérni a természetesen fénylő hatást.

3 lépés a gyönyörű körmökért

A tökéletes eredmény eléréséhez három lépés szükséges: reszelés, simítás és fényesítés. A Scholl Velvet Smooth™ Elektromos körömápoló szett három különböző, könnyen cserélhető reszelőfejet tartalmaz, amelyekkel mind a három lépés könnyedén és biztonságosan elvégezhető, ráadásul két gyorsasági fokozat közül is választhatunk.

1. Első lépésként reszeljük körmeinket a kívánt formára. Míg a kézkörmeink esetében számos forma közül választhatunk, lábkörmeinket ajánlott szögletes formára reszelni, hogy megelőzzük a körmök benövését.

2. Második lépésként csiszoljuk meg a körmök felületét, hogy elsimítsuk a barázdákat és előkészítsük a fényesítésre.

3. Utolsó lépésként gyengéden fényesítsük körmeinket a természetes ragyogás érdekében.



+ Tipp: a körömápolás tökéletes befejezéseként, a még fényesebb és egészségesebb körmök elérése érdekében használhatjuk a 7 különböző olajból álló, különleges összetételű Scholl Velvet Smooth™ körömápoló olajat, amely ápolja és hidratálja a körmöket és a körömbőrt.



Több mint lábápolás

A Scholl Velvet Smooth™ termékcsalád újdonságával, a Scholl Velvet Smooth™ Elektromos körömápoló szettel mostantól nem csupán a lábápolási rutinunkat egészíthetjük ki, hanem kézkörmeinket is gyönyörűvé varázsolhatjuk. 






A Scholl Velvet Smooth™ Elektromos körömápoló szett, a Scholl Velvet Smooth™ Elektromos körömápoló szett pótreszelő fejek és a Scholl a Velvet Smooth™körömápoló olaj nagyobb drogériákban és hipermarketekben kapható decembertől.



Scholl Velvet Smooth™ Elektromos körömápoló szett ajánlott fogyasztói ár: 

13 999 Ft*

Scholl Velvet Smooth™ Elektromos körömápoló szett pótreszelő fejek ajánlott fogyasztói ár: 

3 299 Ft*

Scholl Velvet Smooth™ körömápoló olaj ajánlott fogyasztói ár:

2 699 Ft*



*az ajánlott fogyasztói ár tájékoztató jellegű, üzletenként eltérhet!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger