2015. szeptember 22., kedd

WOW! - A Golden Rose mini lakk tényleg jó!


A Golden Rose lakkokkal mindig is jó viszonyban voltunk, ezért mikor a lelőhely közelébe kerültem választottam egy mini fajtát is tőlük, próba szerencse alapon. Bejött.
 A Golden Rose lakkokra szerintem nagyon is igaz hogy olcsón is lehet jót csinálni. Nagyon szeretem a nagy, szögletes üvegűt is, és mostmár ezt a kicsi hengerest is. A WOW! lakkok veszélyesen kicsik, az embernek kedve lenne rögtön a szivárványt is felvásárolni belőlük, én mégis megálltam egynél, méghozzá egy nude szinnél.

Ez a kis kiszerelés is hozza a nagytestvér minőségét, bár mintha egy hajszálnyival sűrűbb lenne az állaga. De még szuperül kenhető és ügyesebb napjaimon elég belőle egy réteg is, amúgy kettővel használom. A nyomdázás amúgy remekül elfedi az egyréteges hibákat, szóval ezzel még lehet trükközni.

 Tartósságra is a jobbak közé tartozik nálam, 3 napig szépen mutat a körmökön, bár egy nude lakknál amúgy sem szembetűnő annyira a kopás, de ezt tényleg jól tartja magát. Krém finisű darabot választottam de azért hogy igazán szép krémes legyen a végeredmény kell rá kenni valami jó kis fényes fedőlakkot. Persze, itt most a minta miatt amúgy is lenne rajta, de anélkül is kentem volna rá mert a fénye azért nem az igazi.

 Ha agyonütnének se tudnám megmondani milyen fényviszonyok és beállitások mellett készült a következő kép, szóval ez ilyen "világos" lett. Persze, visszanézhetném a képszerkesztő progiban a paramétereket, de úgyis a szin a lényeg, leginkább pedig a nyomdalakké, ami itt végre tényleg a krémes szinét mutatja és nem a fehéret. 

A manikűr velük készült:

  • Golden Rose Wow! körömlakk- 92
  • Mdu nyomdalakk - 12 cream
  • Seche Vite fedőlakk
  • Moyou nyomdalemez - 07


Ti ismeritek/szeretitek a WOW! lakkokat?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger