2015. szeptember 24., csütörtök

SAKURA | Lush fürdőbomba teszt

Az őszben az is jó hogy "legálisan" lehet elnyúlni egy kádnyi forró vizben, senki nem néz ránk furcsán. Ilyenkor nálam is sűrűbben kerülnek elő a különféle kádfürdőzésre alkalmas termékek, ezúttal egy fürdőbombát próbáltam a Lush-tól erről fogok most röviden irni.                                                            
Még a nyári haul videóban mutattam ezt a golyót amit a páromtól kaptam ajándékba, de én választhattam ki. Bevallom őszintén hogy másik lett volna a befutó nálam de az csillámos volt, én meg azt nem szeretem, ráragadnak a bőrömre a csillámok, utána meg szóródnak a gyerekre meg minden fele...brrr. Szóval végül őt választottam.

Amit a Lush mond róla



Virágba borítja a fürdőt
A tavasz ünnepe egy fürdőbombában, melyet a japán cseresznyevirágzás ihletett. Ezt a fürdőbombát azért terveztük, hogy miközben virágillattal tölti meg a fürdőszobádat, felébressze benned azt a kiáradó optimizmust, amelyet rendszerint a tavasz első jelei csalnak elő. A nyugtató hatású mimózát és jázminolajat citromolajjal és narancsvirággal egészítettük ki, hogy újra és újra eszedbe juttassuk ezt a színpompás évszakot.

...és amilyen szerintem

Nos, valóban egy frissitő fürdőélményről van szó, bár azért olyan kirobbanó energiával (optimizmussal) azért nem látott el. Én inkább a lazitó, nyugtató hatását éreztem ami valószinűleg a jázminolajnak lehet köszönhető. A leirás alapján, és az első szaglászás alapján is virágosabbnak gondolná az ember, de nem kell megijedni, nem olyan tömény mint egy virágüzlet :) Ugyan többféle olaj is található benne, mégsem ül ki a bőrre fürdés után és a kádon sem hogy nyomot. Összességében egy lazitó élményt nyújtott ami elég friss ahhoz hogy bármely évszakban bevethető legyen. Ó és igen, a "legfontosabb": rózsaszin vattacukorrá változtatja a vizet!

Nektek van kedvenc fürdőgolyótok?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger