2015. március 11., szerda

Ebay baby | Real Techniques dupe ecsetkészlet

Kiváncsi voltam már ezekre a dupe-okra, na nem mintha lenne mihez hasonlitanom mert eredeti Real Techniques ecseteim nincsenek, és valószinűleg nem is lesznek, egyelőre jól elvagyok noname ecsetekkel is. De nézzük hogy ez a cuki kis készlet mit is tud!
Igaz hogy már jóideje megérkezett ez a készlet de nem sokat használtam, nem nagyon volt mostanában alkalom amire sminkeltem, max egy kis pirositó és krémes szemfesték és persze szempillaspirál. Igy nincs is most nagyon alapos véleményem az ecsetekről, de mivel többen kérték hogy legyen róluk irás, igy egy ilyen rövid kis "első benyomás" féle poszt jön most róluk.

Kezdjük ott hogy ez egy dupe készlet, egy jó nevű márkát akartak másolni több kevesebb sikerrel. Ugyanis első ránézésre látszik rajtuk hogy nem eredetiek, vagyis ez a másolat nem az igényesebb fajtából került ki. A felirat rajtuk eléggé hiányos, van néhány félig nyomott betű is közte, a közeli képen fog majd látszani. Illetve a nyélen néhol halvány karcok is láthatóak, de ez tényleg csak hosszas vizsgálat után. Amúgy a végén lévő gumi boritás és a fémes nyél is jó tapintású, nincs velük gond ilyen téren.

Az ecsetek szőrzete kicsit kusza és vannak kiálló szálak is mindben, de első mosáskor csak pár hullott ki, egyáltalán nem vészes a dolog. A szálak elég puhák és hajlékonyak a nagyobb ecseteknél, a kicsi pedig pont eléggé merev ahhoz hogy jól lehessen vele felvinni a krémes szemfestéket. Én ugyanis erre használom az ilyen tipusú ecseteim. A festéket szépen felveszi mind.
Méretüket tekintve kicsik, ez egy utazó készlet ha jól emlékszem, de nem ért váratlanul mert a leirásban ott volt milyen hosszúak. Igy ezt mindenképp nézzétek meg ha Ti a hosszabb ecseteket kedvelitek. Nekem pont ezek a megfelelőek mert ha leveszem a szemüveget akkor közel kell hajolnom a tükörhöz oda meg már akkor csak rövidebb ecset fér :)

Itt a képen jól látszik hogy mintha minden ecset kicsit ferdén lenne vágva....ez mosás után némiképp elmúlt, de a púderecset még most is ferde kicsit. Használat közben engem nem zavart.

A tartóról különösebben nem tudok mit mondani, én nem ebben tárolom őket. Viszont utazásnál jól jöhet, massziv, jól védi az ecseteket, zárható rendesen és még egy-két kisebb ecset pluszban is belefér.

Az eladó akitől vettem már nem árulja de ebay-en ezer másik van aki viszont igen, és gyanitom hogy ugyan ezt, vagy közel ugyan ezt a minőséget. Én kb 2000 Ft-ért vettem ami szerintem iszonyat jó ár értük még ha nem is tökéletesek de nagyon jól használhatóak. A kopott felirat engem nem annyira zavar, nem túl szép de nem nézegetem és kész. Ennyi pénzért muszáj kompromisszumot kötni :) Szóval szerintem megérte ez a kis készlet, lehet hogy későbbiekben még pár egy darabos ecsetet is fogok igy rendelni.



Ti ismeritek ezt a kis készletet ebay-ről? Bevállalnátok vagy inkább az eredeti?

6 megjegyzés:

Timeinspo írta...

E-bayen sokat nézegettem ezt és még pár ecsetet. Van egy utánzatom, méghozzá a pirosító ecset, amit nagyon imádok. Az mondhatni gagyibb utánzat, mert még a név sincs feltüntetve rajta, de annak ellenére nagyon szeretem, az egyik kedvenc ecsetemmé nőtte ki magát.

Unknown írta...

Hallottál már arról, hogy ezek állítólag eredeti ecsetek, csak hibás darabnak számítanak éppen azok miatt a dolgok miatt, amiket te is leírtál? Így ebayen árulják őket...

CéAnne írta...

Nekem is a pirosító ecset dupe van meg, nagyon bevált. Amúgy a felirat tökmindegy, ez a készlet van meg eredetiben, és egy hét alatt lekopott. :)

Anett írta...

Vivianna K. : nem is a felirat a lényeg hanem hogy jól lehessen vele dolgozni. Az én tudományomhoz meg bőven megfelelnek ezek az ecsetek is, amúgy nem is figyeltem mikor megrendeltem hogy van-e rajtuk felirat :)

Zita Nagy: nem hallottam még erről, mindenesetre ezért az árért eszméletlen jó ez a minőség még a hibák ellenére is.

CéAnne: lekopott? ez azért gáz ... több ezer forintos készlet esetén. Tudom nem a felirat a lényeg de akkor is...

Anett írta...

Én balról a másodikat szeretném megrendelni. Hogy érdemes rákeresni? Köszi :)

Anett írta...

Anyecc: nem tudom hogy azt igy magában árulják-e, de ezeket az ecseteket úgy találod meg hogy makeup brush-ra keresel és végignézed a listát hogy melyik ecsetek ilyen RT dupe formák

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger