2015. március 23., hétfő

Sajtóanyag | Mesél a NIVEA

A NIVEA a család márkája! Olyannyira, hogy a minden évben megjelenő limitált darabszámban kiadott kék tégelyes krémjével most a legkisebbeknek szeretne a kedvében járni! 

A „NIVEA Mesevilág” sorozattal szeretnénk újraéleszteni a fehér krémhez kapcsolódó meghitt esti rituálét is: egy puszi, egy csöppnyi hófehér krém az apró orra, és máris egy mesebeli világban találjuk magunkat… A mesék világában tett kalandozás egyike a legszebb pillanatoknak, melyet . Mi több, a történeteken keresztül számára is szórakoztató módon ismerkedhetnek a gyerekek az élet valódi értékeivel. pedig tökéletes atmoszférát teremt a pihenéshez, és kellemes felkészülés az esti lefekvéshez. A NIVEA Mesevilág varázslatos esti meséinek történeteit Udo Weigelt, német meseíró vetette papírra, és a nemzetközileg is elismert Joelle Tourlonias . gocskája Mia, a csintalan kis tündér, és a mindig megbízható Nyuszi. 

A történetek izgalmasak és szórakoztatóak, a mélyben mégis fontos üzenetet hordoznak: a gondosan megtervezett karakterek kalandjaikon kereszül tanítanak a valódi értékek A szemet krémünk megnyugtató illata együttesen egy kellemes, és szeretetteli atmoszféra megélését kínálja, , a gondoskodás érzésének varázslatos pillanataival a gyerekeknek és szüleiknek egyaránt. A mesék motívumai megjelennek a limitált kiadású NIVEA Créme csomagolásán, maguk a mesék pedig nyomtatott füzetek formájában lesznek az üzletekben. A www.nivea.hu/mesevilag weboldalon megtalálhatóak a mesék animált változatai, ami még érdekesebbé a mesélést, e mellett pedig még játékkal is szeretnénk hozzájárulni a közös élményszerzéshez.

A "Sajtóanyag" posztok mindig egy adott termék/termékcsalád bemutatására kapott hivatalos információkat tartalmazzák, nem a saját tapasztalatomon alapulnak. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger