2014. november 10., hétfő

Parfüm kalandok | Oriflame - Voyager

Mostanában szeretek illatokkal kísérletezni, különböző parfümöket kipróbálni, de ezzel a darabbal most túllőttem a célon. Vagyis nagyon mellé ment a választás, nem is értem hogyan történhetett...
Ahogy nézegettem a kettővel ezelőtti Oriflame katalógust kb minden parfüm hiper akciós áron volt pedig akkor még hol volt a karácsony....(mondjuk még most is messze van, de azért egyre jobbak az akciók!). Szóval akkor futottam bele ebbe a nyári ihletésű - legalábbis kinézet alapján - parfümre, persze egyből megfogott a doboza - epic fail! Mert milyen szép nyárias, virágos, trópusi, így biztos csak és kizárólag édes virágos illata lehet. Persze nem volt hozzá illatosított oldal, de egye fene ilyen jó áron (kb 3700 Ft volt) kipróbálom. Nem kellett volna, mert ez egyáltalán nem az én illatom.
Amit az Oriflame mond róla...
A Voyager Woman (edt) egy különleges illat az élet izgalmas, emlékezetes pillanataira. Vibráló jegyeit a mirtuszdió virágának és gyümölcsének aromája, az édes virágok buja esszenciája és a zöld, trópusi jegyek különleges harmóniája teszi egyedivé. Viselőjét határtalan szenvedélybe és érzékiségbe burkolja. 50 ml
Link ITT

És amilyennek én látom....
Már első fújásra is nagyon megütött ez az illat, nagyon intenzív és fás számomra. Valami ilyesmi illata lehet az esőerdőnek szerintem, mindenhol fák, párás eső illat és mindehhez valamiféle virág is betársul. Lehet hogy ez a mirtuszdió virága - nem kétlem - de nekem előbb jut róla eszembe egy buja zöld erdő mint egy virág. Ezt a durva "erősségét" kb 20 perc után leadja és egy szintén fás/vizes illatvilág marad utána ami ugyan kellemesnek mondható de olyan távol áll tőlem hogy biztosan soha többet nem fújom magamra. Ráadásul edt-hez  képes elég tartós is, este még simán éreztem magamon. Szóval tényleg nem tudom mi alapján döntöttem e mellett az illat mellett, lehet tavasszal máshogy állnék hozzá, de én a részemről maradok az édes, fűszeres vonalnál. 

Így ha esetleg valakinek kellene 3200 Ft-ért viheti, vagy akár cserében is benne vagyok :) Két fújás hiányzik belőle, dobozában áll.

Ti próbáltátok ezt az illatot? Hogy álltok a fás jegyekkel?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

2 megjegyzés:

Vincze Mariann írta...

Én is rengetegszer "beleszerettem" már egy-egy parfümbe az katalógusukban, de annyira kevés az illatosított oldal, hogy sosem vettem meg egyiket sem. :/ Ezért szeretem jobban a másik katalógusos céget. :)

Anett írta...

Mariann: némiképp én is jobban kedvelem a másikat, netes véleményekből is többet találni hozzájuk és tényleg illatosított oldalakban is jobbak.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger